10 suggesties om Digg te verbeteren

Digg

 1. De startpagina is niet op mij gericht en ook helemaal niet op het optimaliseren voor sociale media. Mijn Digg-pagina moet de recente diggs van mijn vriend, mijn recente diggs en andere inhoudsgebieden bevatten die ik kan toevoegen (per categorie, enz.)
 2. "Bij Digg draait alles om ..." is verspilde ruimte. Verplaats het menu omhoog. Als ik wil weten wat Digg is, plaats dan een link over. Je neemt zeer kostbaar onroerend goed in beslag.
 3. Pro/Con-opmerkingen. Ik zou graag willen zien wie de beste opmerking VOOR een onderwerp heeft, en wie het beste onderwerp TEGEN heeft. Laten we het conflict beginnen. De eindeloze stroom opmerkingen is nutteloos.
 4. Waar scoor ik? Ik ben geen grote graver... maar ik zou graag willen weten waar mijn verhalen op de algemene site staan. Wie zijn de top 10 gravers?
 5. Weg met die grote gigantische Diggnation Podcast-banner. Sheesh… een leuke kleine spreker zou meer aandacht trekken voor de Podcast.
 6. Schakel gefluister in, misschien een chat op de meest actieve Diggs. Haal de community in realtime binnen.
 7. Tags, tags, tags. Je categorieën zijn slecht. Echt waar. Waarom zou je mensen niet toestaan ​​hun inzendingen te taggen, zodat ik me kan abonneren op "CSS" (als voorbeeld).
 8. Komende verhalen? Hoe zit het met Fast Moving Stories? Het lame komende verhaal interesseert me niet. Maar als het binnen een paar minuten 10 opgravingen heeft ... waarom niet op versnelling letten?
 9. API? Ik wou dat ik de verhalen kon toevoegen die ik Dugg of die ik op mijn website heb ingediend. RSS is vrij beperkt ... maar een API zou mij in staat stellen sollicitaties te doen.
 10. Digg-waarschuwingen. Als mijn vrienden een verhaal Diggen, hoe komt het dan dat ik geen melding krijg?

6 reacties

 1. 1

  Punt 8: helemaal mee eens. Het enige dat erger is dan de hele dag dezelfde verhalen op de Digg-homepage te zien, is het zien van middelmatige / vreselijke / gruwelijke verhalen op de komende pagina.

 2. 2
 3. 3

  Met betrekking tot aankomende verhalen is het mogelijk om de aankomende verhalen te sorteren op meest populair in plaats van op nieuwste. Ik vind dat dat een gemakkelijke manier is om te zien wat het populairste aankomende nieuws is op dat moment.

  Hopelijk helpt dat wat. 🙂

 4. 4
 5. 5

  Hallo jongens ... als je geïnteresseerd bent in een website om verhalen te publiceren, die veel betrouwbaarder en betrouwbaarder is dan Digg, probeer dan Profigg.com. Het is een nieuw project dat met name middelgrote en kleine maten helpt verhalen te promoten die anders nooit zichtbaar zouden worden.

 6. 6

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.