1,500 berichten! Op naar Social Media Domination!

Depositphotos 31866881 s

Ik gebruikte de Internet Archive Wayback Machine vanavond om te proberen vast te stellen wanneer ik officieel begon met bloggen. Ik was een laatbloeier vergeleken met die bloggers die begonnen te bloggen toen het nog heette journaling.

Mijn eerste blogging vond plaats op Ryze met een Krantendatabase-marketinggroep (ik weet niet zeker of Ryze sinds 2005 een upgrade heeft gehad!). Ik ben toen verder gegaan met Blogger en begon te schrijven Doug's Rant.

Het eerste blogpost op mijn gehoste WordPress-blog ging over Mountain Dew die zichzelf adverteerde als een ontbijt om me op te halen. Die advertentie moet iedereen motiveren om een ​​blog te beginnen!

1500

Als ik terugkijk naar mensen die hebben geblogd well over a decennium, het is verbazingwekkend dat ik de statistieken heb verkregen die ik op deze site heb in zijn korte levensduur:

  1. Martech Zone stond consequent in de top 5,000 blogs op Technorati.
  2. Martech Zone was in de Vermogen 150 voor marketingblogs op internet.
  3. Martech Zone staat nog steeds in de top 100,000 websites per Alexa.
  4. Meer dan 400,000 mensen hebben mijn blog bezocht.
  5. Meer dan 40% van mijn nieuwe bezoekers komt hier vandaan Google.

Ik zal mensen blijven leren hoe ze hun marketingtechnologie kunnen automatiseren, integreren en met de minste inspanning het meeste uit hun marketingtechnologie kunnen halen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.