2,000 posts en we zijn net begonnen!

mobiele hdr

De laatste keer dat ik de groei van deze blog vierde, was toen ik de 1,000 bericht mark in november 2007. Hier staan ​​we op 2,000 berichten en de blog is gezond, niet rijk 🙂 en wijs. Het is tijd om het een tandje bij te zetten en ik ga groots.
mtblog-2000.png

Binnenkort komt een kleine rebranding van de site ... nee ... de goedkope Windows 2000-remake is geen preview! Sommigen van jullie herinneren zich misschien dat toen ik het domein veranderde van dknewmedia.com naar martech.zone… dat de eerste fase was in het scheiden van de blog van mijn persoonlijke merk. Die deed pijn! Ik verloor mijn top 1,000 rangschikking op Technorati, verloor een TON aan backlinks (hoewel ik de site 301 had), en verloor wat autoriteit. Ik heb wel een bepaalde positie verbeterd voor specifieke zoekwoorden die ik wilde targeten ... zoals "Marketingtechnologie".

Een veel grotere verandering is het inschakelen van extra marketingprofessionals, elk met hun eigen expertise:

 • Jon Arnold - een expert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en webdesign.
 • Chris Bros - een pay-per-click-expert.
 • Lotharingen bal - een marketing- en public relations-expert.
 • Chris Lucas - een expert op het gebied van sociale media en marketingtechnologie.
 • Nila Nealy - een branding- en strategie-expert.
 • James Padén - een expert in e-commerce en conversie-optimalisatie.
 • Adam Klein - een mobiele marketingexpert.
 • Bryan Povlinski - een recent afgestudeerde Marketing en Orr Fellow… Bryan gaat de blog helpen en zijn inzicht geven als jonge afgestudeerde marketing.

Ik heb gesprekken gevoerd met een aantal regionale marketingprofessionals en het kan zijn dat er wat werkboeken, e-boeken en misschien zelfs een conferentie komen.

Ik hoop bij dit alles te voorzien praktisch, bruikbaar advies voor marketeers. Veel van mijn lezers zijn CMO's op bedrijfsniveau ... maar anderen zijn eenpersoonsshops die alles doen, van langetermijnstrategieën tot het repareren van JavaScript op hun website.

Er zijn een aantal fantastische marketingsites die zich richten op het nieuws, de nieuwste analistenrapporten en technologieën, maar ik hoop het gat te vullen door een blog te zijn waar je deskundig advies kunt krijgen om elke dag je werk te doen. Meer volgt nog!

Dit is een nieuw hoofdstuk en sluit het hoofdstuk af mijn blog. Ik zal nog steeds de chef-kok en flessenwasser zijn terwijl we doorgaan, maar dan door onze blog u krijgt verschillende gezichtspunten en meer mogelijkheden om onze experts dagelijks in dienst te nemen.

Er komt nog veel meer!

6 reacties

 1. 1
 2. 3

  Heel interessant. Blij dat je het druk hebt! Ik denk dat dit een geweldig idee is en ik kan niet wachten om te zien wat er gebeurt met alle nieuwe schrijvers. Moet een explosie van inhoud zijn! Start je weer met je eigen persoonlijke blog? (niet dat je tijd zou hebben om te schrijven of zoiets)

 3. 5
 4. 6

  Gefeliciteerd met het behalen van 2,000!

  Een interessante oefening zou zijn om uw afgelopen 2,000 blogs te bekijken en de items te vinden die u het meest koestert. Niet dat 2,000 teveel is, maar dat sommige populairder en betekenisvoller zijn geweest dan andere.

  Als een gewone lezer weet ik bijvoorbeeld dat ik routinematig uw "Links voor deze datum" -items overslaat, maar ik geniet altijd van uw "tirades". Misschien kan deze zelfanalyse u helpen om uw bloggen voor al uw lezers te blijven verbeteren.

  Nogmaals gefeliciteerd!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.