28% van de middelbare scholieren denkt dat schoolwerk ...

... zinvol

Hoed topje naar bizhack!

2 reacties

  1. 1

    If GHS als ze dit zouden opnemen, zouden ze mijn volledige en onverdeelde aandacht hebben. Hoewel het nooit zal gebeuren terwijl Mr. Lawson er nog is.

  2. 2

    Als voormalig GHS-student moet ik Mr. Lawson verdedigen. Ten eerste was ik geschokt dat hij er nog was. Hij was oud toen ik in zijn klas zat! 🙂 Ten tweede vind ik dat er geen vervanging is voor een goed boek en niet voor het schrijven van een onderzoeksartikel. Eerlijk gezegd haatte ik hem - ik had hem voor zowel Jr. als Sr. English. Ik liep echter ver voor op mijn leeftijdsgenoten op de universiteit omdat ik een onderzoeksartikel in de juiste vorm kon schrijven, enz. Hij is misschien oud en rigide en zal internet nooit ergens voor gebruiken - maar je zult hem op de universiteit waarderen!

    Andere cursussen zouden zeker technologie kunnen gebruiken om les te geven - ik denk gewoon niet dat je dat kunt met Engels.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.