Een facelift voor Dictionary.com

Ik ben een fervent lezer, maar verschrikkelijk met spelling, interpunctie en grammatica. Ik ga naar Dictionary.com als ik niet kan achterhalen wat een woord betekent. Vandaag als ik lees Chip's Quip on Plenaire Snarks vandaag wist ik niet waar hij het over had. Dus ik liep naar Dictionary.com en ze kregen een facelift. Ziet er geweldig uit, maar ik denk dat ze de kleuren van mij hebben gestolen. (grapje)

Dictionary.com

En ik begrijp nog steeds niet wat een plenaire snark is. Ik moest ook naar Wikipedia om een ​​snark op te zoeken. (tip: fals+opmerking). Ik veronderstel dat het niet zo grappig is als je dom bent.

Maar hey, Snakes op een Plane ziet er goed uit, hè?

2 reacties

  1. 1
  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.