WordPress: advertenties beheren met Ad-minister

Elke keer dat ik wat advertenties op mijn site testte, moest ik altijd naar de themaontwerper reiken en de kerncode bewerken ... iets waar ik een beetje nerveus van word. Ik heb nogal wat advertentie-plug-ins getest voor mijn WordPress-blog, maar geen van hen was robuust genoeg.

Deze week heb ik eindelijk gevonden wat ik nodig had met een fantastische WordPress-plug-in voor advertentiebeheer, genaamd Ad-minister.
ad minister
De interface voor Ad-minister is niet al te intuïtief, maar de functies zijn perfect. Hier zijn de stappen om configureer Beheer, kijk op de site van de auteur voor meer details:

 1. Installeer en activeer de plug-in.
 2. Voer de benodigde code in uw thema in, zorg ervoor dat u goede beschrijvingen voor de locatie plaatst - vooral als u nogal wat regio's heeft:
   'Top banner', 'description' => 'Dit is de banner bovenaan elke pagina', 'before' => '> div id = "banner-top">', 'after' => '> / div> '); do_action ('ad-minister', $ args); ?>
 3. Ga naar je Beheren Tab en selecteer Beheren.
 4. Klik op de Posities / widgets tabblad en je zou nu alle posities moeten zien die je hebt toegevoegd in je themaontwerp.
 5. Klik nu op Maak Content. Voorbij uw code, selecteer de positie waar u deze wilt weergeven en u kunt aan de slag. Zorg ervoor dat u de inhoud voldoende titel geeft om uw advertenties te onderscheiden.
 6. Je bent nu aan de slag!

De plug-in heeft ook extra functionaliteit zoals datumbereiken, aantal klikken, enz. Het is een zeer robuuste plug-in die alles heeft wat je nodig hebt om advertenties eenvoudig op een WordPress blog!

Een reactie

 1. 1

  Ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijf aan huis en doe wat onderzoek naar hoe je het beste kunt adverteren. Ik kwam deze blog tegen en vond het idee van dit programma om kleine bedrijven te helpen aan de slag te gaan met betere advertenties, echt goed. Ik zal deze informatie verder moeten onderzoeken. Ik ben ook bezig met een andere advertentie "hulp" genaamd Glyphius? Heb je ervan gehoord? Bedankt voor het delen van uw mening en voor het geven van nog een geweldige tip om op te letten!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.