Amazon Associates: verdient iemand geld?

marketingboeken

Ik moet eerlijk zijn ... ik vind het heerlijk om mijn boekenplank op mijn blog en ik vind het heerlijk om boeken die ik lees met andere bloggers te bespreken. Ik denk echter niet dat ik ooit een cent heb verdiend met Amazon Associates. Ik vraag me af of mijn partneraccount failliet is of dat mensen gewoon geen boeken van websites kopen.

Mijn tweede eerlijke punt: ik winkel zelden bij Amazon. Ik hou van Borders en hun café en hun Beloningen Programma. Ik heb een internetaccount bij T-Mobile zodat ik er zelfs meer tijd doorbreng. (Triest, hè?) Waar is het verwijzings- of partnerprogramma van de Border?

Vandaag heb ik mijn boekenplank bijgewerkt. Hier zijn mijn huidige leest:
Mavericks at Work: waarom de meest originele geesten in het bedrijfsleven winnenJezus CEO: oude wijsheid gebruiken voor visionair leiderschapEet nooit alleen: en andere geheimen van succes, één relatie tegelijk

 

 

 

 

Laat me weten of je daadwerkelijk op een van deze boeken hebt geklikt en ze hebt gekocht. Ik zou het ook leuk vinden als je deze boeken bespreekt - of aanbevelingen voor anderen doet. Ik hou van lezen… misschien is dit iets wat bloggers gemeen hebben. Laat me ook weten of je echt geld verdient met Amazon Associates.

10 reacties

 1. 1
 2. 2

  Ik heb niets gemaakt. De enige manier waarop u daadwerkelijk kunt "bankieren" van Amazon-medewerkers is als er heel veel mensen uw site bezoeken. Je kunt maar beter een paar zeldzame boeken vinden en ze op eBay verkopen

 3. 3
 4. 5

  Ik ben blij te ontdekken dat ik niet de enige ben die niets van Amazon verdient. Ik heb een winkel gehad en alles geprobeerd wat ik ooit heb gemaakt was £ 0.33 pence na 18 maanden, vind je dat ik moet opgeven? en doe iets nuttigs, zoals Frans leren.

 5. 6

  Ik heb mijn blog al jaren en ik heb nog nooit een cent verdiend met Amazon Associates. Ik verdien geld met Google Adsense en ik doe niets! Amazon Associates is teveel werk voor niets.

 6. 7
  • 8

   Dat lijkt erg op mijn ervaring, Brandon. Ik weet echt niet zeker of het kapot is of gewoon een geval van vreselijke, vreselijke partnerpercentages ... maar mijn tijd heb ik het beste besteed aan het zoeken naar inkomsten elders!

 7. 9

  Sinds mijn laatste bericht (11 uur geleden) zijn mijn klikken nu 17,368 - en ik heb een nieuwe verkoop gekregen. Ik denk dat de sleutel het promoten van grote ticketartikelen is. Je kunt gewoon niet genoeg boeken verkopen om het de moeite waard te maken. Maar verkoop een paar MacBooks, of zelfs digitale inhoud (zoals films) die een veel hogere uitbetaling hebben - en je zou minstens $ 75 tot $ 100 per maand kunnen verdienen, je zult er zeker niet van leven, maar je zou kunnen betalen voor je maandelijkse bieruitgaven.

 8. 10

  Amazon-medewerkers zijn rotzooi. Als ze per klik hebben betaald, zijn ze misschien de moeite waard (afhankelijk van het aantal klikken), maar proberen ze iemand iets te laten kopen waarnaar ze niet al op zoek zijn op internet? Ja tuurlijk! Niemand die ik ken, heeft hier een dubbeltje van verdiend - verspil je tijd niet. Ga voor adsense of koopellads. Iemand anders (tenzij je in tribale media kunt komen) is je tijd niet waard.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.