2 reacties

 1. 1

  Bedankt voor de tips. Ik probeer erachter te komen hoe ik mijn mailinglijst goed kan opschonen. Ik krijg goede open tarieven, maar ik denk dat veel van mijn lijst nog steeds niet wordt geopend. Misschien stuur ik ze te veel mails, maar ik probeer ze te coachen via e-mail en ik moet volhardend zijn.

  • 2

   Hallo Mozie, er is een kans dat die e-mails die ongeopend zijn, niet in een echte inbox terechtkomen. U kunt een tool gebruiken zoals onze partners bij 250ok om de afleveringssnelheid van uw inbox te controleren om te zien of u door sommige ISP's naar ongewenste mappen wordt geduwd. U kunt ook een tool zoals onze partners bij gebruiken Neverbounce om te zien of die e-mailadressen echt geldig zijn. Meestal zien we aanzienlijke ongeopende tarieven, het is ofwel een wegwerp of niet-gecontroleerd e-mailadres, of we hebben een probleem met onze afleverbaarheid dat we moeten oplossen en corrigeren. Dat kan een infrastructuurprobleem zijn, dat we zijn gemeld en op een of andere zwarte lijst staan ​​en onze onschuld moeten bewijzen, of dat onze inhoud de spamfiltering van een ISP activeert. Het is een moeilijke branche ... vooral voor eerlijke afzenders!

   Douglas Karr

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.