Auteur Tom Morris reageert re: Als Harry Potter General Electric leidde

Morris lg

Ik geloof niet dat er een dag voorbijgaat dat ik niet gewoon verbaasd ben over de effecten van internet, Google en sociale netwerken op onze wereld. Dat klinkt misschien heel 'nerd', maar ik kwam vandaag thuis en kreeg een zeer genadige reactie op mijn bericht over Tom Morris ' boek, Als Harry Potter General Electric leidde. Dat maakte mijn dag gewoon goed! Het volledige bericht en de opmerkingen van Tom zijn hier.

Tom heeft me zijn boek verkocht, simpelweg door aardig genoeg te zijn om de tijd te nemen om gedag te zeggen en wat achtergrondinformatie over zijn boek te geven. Hoe vaak zien we dit vandaag? Ik heb nog nooit een cent in Toms portemonnee gestoken, maar toen hij mijn post via het net zag, was hij aardig genoeg om hallo te zeggen. Door de tijd te nemen om op mijn post te reageren, weet ik al dat de informatie die ik in Toms boek zal lezen, op zijn zachtst gezegd bevredigend zal zijn.

Ironisch genoeg was ik net thuisgekomen van de Verizon-winkel waar ik een paar maanden geleden mijn telefoon had gekocht. Ik stond 55 minuten in de rij (ja, dat klopt), ging naar het bureau en kreeg prompt een visitekaartje met een telefoonnummer waarop ik moest bellen met betrekking tot mijn kapotte telefoon. Ik heb veel geld uitgegeven aan die jongens, en ze keken niet eens blij om me te zien!

Een kanttekening… ik schreef Tom en vertelde hem gekscherend dat ik geen fan was van Harry Potter, maar hij verzekert me dat ik me geen zorgen hoef te maken. Hij schreef:

Het boek is zo geschreven dat het geen vooronderstelde kennis of fandom over Harry Potter bevat. Ik heb gehoord van groepen CEO's die nog nooit een woord van Potter hebben gelezen en die het boek prijzen!

Bedankt voor je vriendelijke e-mail! Ik hoop dat je het nieuwe boek verfrissend nieuw vindt en stimulerend voor je eigen verdere reflecties! Sommigen hebben me verteld dat alleen het hoofdstuk over leugens de prijs van het boek waard was.

Bedankt, Tom! Zorg ervoor dat je me opzoekt als je naar Indianapolis komt. Koffie is van mij!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.