Gesigneerde boek weggeefactie!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405Vandaag heb ik ontvangen Het boek van Chris Baggott in de mail, woohoo!

Dus hier is de deal! Koop een exemplaar van het boek van Chris door op het boek in dit bericht te klikken en ik zorg voor nog een fantastisch boek, Kus theorie tot ziens, voor de eerste 3 mensen die stuur mij een bevestigingslink dat ze het boek hebben gekocht. De boeken zijn gesigneerd door Bob Prosen zelf!

Ik ben om een ​​paar redenen enthousiast over het boek van Chris:

 1. Ik kijk er naar uit om het boek te lezen. Chris is sindsdien onderweg zijn bedrijf aanvang spreken en leren van e-mailmarketeers over de hele wereld. Het boek zal ongetwijfeld de alleen boek dat het lezen waard is over e-mailmarketing!
 2. Chris is een vriend en mentor. Hij is open, eerlijk en gewoon een hele aardige vent. Chris en ik werden snel vrienden toen ik bij zijn bedrijf kwam werken en ik was verscheurd toen hij vertrok naar zijn nieuwe startup (maar hij weet dat ik hem aanmoedig!).
 3. Ik sta in het boek! Er is een geweldige sectie in het boek over automatisering en integratie waar Chris om vroeg Amol Dalvi en ik om feedback op te geven. Check it out… Ik denk dat we een aantal goede adviezen hebben samengesteld over APIs… Met of zonder e-mailmarketing.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Ik heb ook een 4e gesigneerd exemplaar van Kiss Theory Good Bye voor Engtech, oude lezer van deze blog die geen exemplaar kon vinden van het boek waar hij woonde (het komt volgende week met de post, Eng!).

Speciale dank gaat uit naar Bob Prosen voor het vriendelijk verzenden van gesigneerde exemplaren van zijn boek daarna het lezen van mijn recensie. Ik heb zijn boek op het werk en aan vrienden doorgegeven! Het is een fantastisch boek over leiderschaps- en managementstrategieën die in elke organisatie passen.

3 reacties

 1. 1
 2. 2

  Hey Doug,

  Ik doe mee. Ik heb je mijn info gestuurd en ik kijk ernaar uit om in Chris 'nieuwe boek te duiken, vooral je nieuwe claim op roem sectie.

  Toen ik laatst bij Borders was, had ik de gelegenheid om een ​​paar hoofdstukken van Kiss Theory Goodbye te lezen, dat is ook weer een uitstekend boek.

  Met vriendelijke groet

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.