Gesigneerde boek weggeefactie!

0470122455.01. SCMZZZZZZZ V22454405Vandaag heb ik ontvangen Chris Baggott’s book in de mail, woohoo!

So here’s the deal! Buy a copy of Chris’ book by clicking on the book in this post and I’ll provide another fantastic book, Kus theorie tot ziens, voor de eerste 3 mensen die stuur mij een bevestigingslink dat ze het boek hebben gekocht. De boeken zijn gesigneerd door Bob Prosen zelf!

I’m excited for Chris’ book for a few reasons:

 1. I’m looking forward to reading the book. Chris has been on the road since zijn bedrijf aanvang spreken en leren van e-mailmarketeers over de hele wereld. Het boek zal ongetwijfeld de enige boek dat het lezen waard is over e-mailmarketing!
 2. Chris is a friend and mentor. He’s open, honest, and simply an all-around nice guy. Chris and I became friends quickly when I joined his company and I was torn when he left for his new startup (but he knows I’m cheering him on!).
 3. I’m in the book! There’s a great section in the book on automation and integration that Chris asked Amol Dalvi and me to provide feedback on. Check it out… I think we’ve put together some great advice on APIs… Met of zonder e-mailmarketing.

0977684806.01. SCMZZZZZZZ V44661370Ik heb ook een 4e gesigneerd exemplaar van Kiss Theory Good Bye voor Engtech, long-time reader of this blog who couldn’t find a copy of the book where he lived (it’ll be in the mail next week, Eng!).

Speciale dank gaat uit naar Bob Prosen voor het vriendelijk verzenden van gesigneerde exemplaren van zijn boek daarna het lezen van mijn recensie. I’ve been passing around his book at work and to friends! It’s a fantastic book on leadership and management strategies that will fit any organization.

3 reacties

 1. 1
 2. 2

  Hey Doug,

  Ik doe mee. Ik heb je mijn info gestuurd en ik kijk ernaar uit om in Chris 'nieuwe boek te duiken, vooral je nieuwe claim op roem sectie.

  Toen ik laatst bij Borders was, had ik de gelegenheid om een ​​paar hoofdstukken van Kiss Theory Goodbye te lezen, dat is ook weer een uitstekend boek.

  Met vriendelijke groet

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.