Bearish op blogs

Depositphotos 26743721 s

News.com - Bearish op blogs

Forbes.com - De MySpace-zeepbel

Een paar interessante opmerkingen over de explosie van blogs. Zoals met elke 'bubbel', hebben mensen het al over de 'burst'. Mijn persoonlijke mening is dat Nick Denton niet 'bearish op blogs' wordt, hij wordt bearish op slechte blogs als inkomstenbron. Blogs zullen zich in de loop van de tijd blijven ontwikkelen en in elk aspect van internet worden geïntegreerd. Zoals bij elke website, moet de inhoud echter koning zijn. Als je niet beter schrijft dan de volgende, zullen mensen zich vervelen en vertrekken.

Voor bedrijven zoals Mr. Denton die blogs gebruiken als bron van inkomsten, betekent dit dat elk blogbericht een moordenaar moet zijn. Er is een enorm risico verbonden aan gokinkomsten voor inhoud, vooral wanneer er miljarden pagina's met inhoud zijn.

Ik blog niet voor het geld (ik zou niet eten als ik dat deed). Ik blog eerder om te communiceren met vrienden, familie en andere professionals uit de industrie. Dit is een plek voor mij om mijn gedachten te delen en de gedachten van andere mensen te bespreken. Het geeft me exposure en vraagt ​​om feedback van degenen die ik respecteer.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.