De voordelen van affiliate marketing

Depositphotos 37577351 s

Forrester voorspelt dat de uitgaven voor affiliate marketing tegen 4 zullen groeien tot $ 2014 miljard, met een jaarlijks samengesteld groeipercentage van 16%. Een van de beslissingen waarmee we al vroeg namen CircuPress was om van elke gebruiker een partner te maken. Op die manier, aangezien e-mails werden verzonden, als een lezer zich aanmeldde nadat hij op de powered by-link had geklikt, werd de persoon die de e-mail verstuurde beloond. Dit is een strategie die omhoogschoot met platforms zoals DropBox… Waar gebruikers meer ruimte kregen toen hun vrienden zich aanmeldden.

Het betalen van een commissie voor een aantal partners om onafhankelijk reclame te maken voor uw merk - wordt soms over het hoofd gezien bij de vele online marketingmogelijkheden. Maar voor degenen die het weten, is affiliate marketing, met zijn unieke reeks voordelen, een essentieel onderdeel van een effectieve online marketingstrategie.

Zoals de infographic illustreert, is het grootste voordeel van affiliate marketing dat het een strategie is met een laag risico en betaald voor prestatiemarketing. Hoe kunt u affiliate marketing gebruiken bij uw inspanningen?

Voordelen van affiliate marketing

Een reactie

  1. 1

    Ik was blij dat ik je blog tegenkwam, want ik ben zo benieuwd naar hulp om verkopen te genereren op mijn gelieerde niche. Ik doe dit al jaren, maar mijn site is dood. Ik hoop dat het mijn aangesloten site een boost zou geven. Dankzij jou! Ik hoop meer affiliate tips van je te lezen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.