Wat is het beste draagbare statief voor een telefoon, DSLR-camera, GoPro of microfoon?

UBeesize draagbaar statief

Ik heb nu zoveel audioapparatuur bij me dat ik een rugzak met wielen, was mijn koerierstas gewoon te zwaar. Hoewel mijn tas goed georganiseerd is, hou ik er toch van om het gewicht laag te houden door geen veelvouden te hebben van elk soort apparaat of accessoire dat ik meeneem.

Een probleem was de verzameling statieven die ik bij me had. Ik had een klein desktopstatief, een ander die flexibel was, en een ander die puur voor mijn smartphone was. Het was allemaal te veel. Ik denk dat ik zowat elk draagbaar statief op de markt heb getest - totdat ik de UBeesize Statief X.

Het is een flexibel statief dat licht en draagbaar is en toch de langste poten heeft die ik heb gevonden - 12 ″. Het is stevig genoeg om een ​​volledige DSLR-camera of camcorder op te monteren en wordt geleverd met een groot aantal accessoires:

  • Houder voor mobiele telefoon voor iPhone / Android-telefoon
  • Draaibare kop die op zijn plaats wordt vergrendeld
  • GoPro-bevestigingsadapter
  • Bluetooth externe cameraknop
  • Halsketting

UBeesize Statief XDe poten zijn zowel flexibel als bedekt met een zachte rubberen coating die niet scheurt of splijt, maar echt alles vastpakt waar je hem op of rond wilt monteren. En natuurlijk zijn de benen lang genoeg om echt te voorkomen dat hij schudt of valt - zelfs met een zware camera erop.

Ubeesize flexibel statiefIk heb een geweldige Apogee microfoon die ik bij me heb om onderweg podcasts te doen, maar het statief was nooit echt hoog genoeg, dus ik balanceerde het op een paar boeken - en het zou vaak uitglijden en glijden met de plastic statiefpoten. Dit statief wijkt niet en stelt me ​​in staat de microfoon precies daar te plaatsen waar ik hem nodig heb. En aangezien ze ongeveer $ 20 kosten, heb ik er een paar gekocht - voor thuis, op kantoor en in de rugzak.

Openbaarmaking: ik gebruik mijn Amazon-partnerlink in dit artikel.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.