Alles wat u ooit moet weten over 'Best Times'

beste tijd update

Als ik nooit een ander deel beste tijd infographic, Ik zal blij zijn dat dit de laatste is. En ik hoop echt dat jij het ook deelt. Ik kreun absoluut elke keer als ik een beste tijd om infographic. Beste tijd om te tweeten. Beste tijd om te updaten op Facebook. Beste tijd om een ​​e-mail te sturen. Beste tijd om LinkedIn bij te werken. Beste tijd om te bloggen. Argh… het maakt me echt helemaal gek.

Telkens wanneer iemand een van deze infographics deelt, merk ik hoe ongelooflijk populair ze zijn en het is eerlijk gezegd teleurstellend. Maar dan kijk ik naar de tijdlijnen van bedrijven of mensen die het deelden en ze publiceren nauwelijks iets. Let niet op wat iedereen doet, maar let op hoe uw publiek en gemeenschap reageert, deelt, betrokken is en bekeert. Observeer je analytics - en let goed op tijdzones terwijl u beslist wanneer de optimale tijden zijn.

Wanneer denk ik dat de beste tijd is om te publiceren? Meteen nadat u klaar bent met schrijven. Wanneer denk ik dat de beste tijd is om sociale media te updaten? Als je tijd hebt en iets waardevols te delen hebt. Ons aantal volgers blijft groeien en onze publicatie kent een groei met dubbele cijfers, ondanks ons publicatieschema.

Serieus… dit is een race, geen tempo-ronde. Trap het gaspedaal in en stel de auto af terwijl u rijdt. De auto die de race wint, zit niet in het midden van het peloton, maar aan de leiding.

Beste tijd Infographic

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.