De beste manier om meerdere Twitter-accounts te beheren

TweetDeck

Vertel me alsjeblieft dat je nog steeds aanmoedigt op Twitter ... Ik hou van het platform en zal dat waarschijnlijk altijd blijven doen. Dat gezegd hebbende, heb ik maandenlang geworsteld met de standaard Twitter-desktopapp voor de Mac. Mijn systeem zou langzamer kruipen en Twitter zou uiteindelijk niet meer reageren. Ik vermoed alleen dat de ontwikkelaars en QA-mensen die de app testen, niet veel volgers en veel updates gedurende de dag hebben zoals ik.

I was gebruikHootsuite maar het was gewoon niet zo geweldig. De gebruikersinterface is een beetje onhandig en ik geloof niet dat de afstand tussen tweets goed is ingesteld, dus het lijkt allemaal wazig. En ik vind het heerlijk om een ​​app te openen in plaats van een browser, omdat ik de browser vaak per ongeluk heb gesloten.

Nadat ik het jarenlang niet had gebruikt, besloot ik het te downloaden TweetDeck en probeer het nog eens. In onze publicatie, mijn boek, een aankomend evenement en onze e-mailplatforms beheer ik acht accounts. Ja, het was een nachtmerrie ... tot nu toe!

screen800x500

TweetDeck Meerdere accountfuncties omvatten:

 • Bewaak meerdere tijdlijnen in één eenvoudige interface.
 • Plan tweets om in de toekomst te plaatsen.
 • Schakel waarschuwingen in om op de hoogte te blijven van nieuwe informatie.
 • Filter zoekopdrachten op basis van criteria zoals betrokkenheid, gebruikers en inhoudstype.
 • Bouw en exporteer aangepaste tijdlijnen om op uw website te plaatsen.
 • Gebruik intuïtieve sneltoetsen voor efficiënte navigatie.
 • Demp gebruikers of termen om ongewenste ruis te elimineren.
 • Nooit meer op Vernieuwen drukken: TweetDeck-tijdlijnen worden in realtime gestreamd.
 • Kies een licht of donker thema.

screen800x500-1

TweetDeck omvat zelfs teambeheer!

Misschien wel de grootste verrassing als het om TweetDeck gaat, is dat team management is rechtstreeks in de applicatie ingebouwd! Ik kan gemakkelijk accounts delen tussen teamleden zonder licentiekosten per gebruiker te hoeven betalen of, erger nog, voor een sociaal beheerplatform voor ondernemingen. Ik open gewoon de teaminstelling en voeg de Twitter-accounts toe en of ze gewoon uit het account tweeten of het eigendom delen!

twitter-team-beheer

Eerlijk gezegd vind ik dat Twitter zijn desktop OSX-app met pensioen moet gaan en in plaats daarvan TweetDeck moet aanbieden. Het heeft perfect gewerkt. Ik ben er echter niet zeker van dat dit gaat gebeuren, aangezien Twitter vorige maand aankondigde dat dit het geval was het afsluiten van de Windows-versie, waardoor Windows-gebruikers in plaats daarvan moeten inloggen op de webtoepassing.

TweetDeck is nog steeds beschikbaar als een Chrome-app en Mac-app voor nu. Het lijkt erop dat het Windows-programma met pensioen is gegaan, simpelweg omdat het niet gemakkelijk was Twitter-inloggegevens beheren efficiënt.

Probeer TweetDeck als je een Mac gebruikt en laat de app wat liefde zien in de App Store-beoordelingen! Ik deed!

Een reactie

 1. 1

  Daar ben ik het mee eens! Twitter is voor mij het minst gebruiksvriendelijke sociale platform. Ik ben onlangs weer begonnen met TweetDeck en vind het echt gebruiksvriendelijk. Bedankt voor het delen!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.