Het is officieel, ik ben op de Crackberry

braam-curve-8330.jpgNa maanden en maanden wikken en wegen, heb ik eindelijk de akte gedaan en een Blackberry Curve 8330 vanavond in de Verizon-winkel.

Ik gebruik het afgelopen jaar een Samsung-touchscreen en heb talloze oproepen gemist, kan agenda's niet synchroniseren en kan er niet tegen om ernaar te moeten kijken om een ​​oproep te beantwoorden.

Ik ben een grote fan van Apple, maar ik heb de afgelopen maand met mijn iPod Touch zitten klooien om te zien of ik kon wennen aan het touchscreen. Ik kan het niet. Voor degenen onder jullie die zeggen dat het makkelijker wordt, het is niet... Ik wil geen telefoon waar ik naar moet kijken om hem te kunnen bedienen.

naar mijn bescheiden meninglijkt het erop dat touchscreens ons een stap terug hebben gebracht, niet in de toekomst.

Ook verhuisden te veel van mijn vrienden naar de Blackberry. Chris Baggott, CEO van Compendium heeft zelfs zijn iPhone weggedaan om terug te keren naar een Blackberry. Adam Small, CEO van Connectief mobiel, probeert me al een tijdje in een Blackberry te praten. En nieuwe vriend Vanessa Lammers vertelde me hoeveel ze van haar Blackberry genoot.

Heck, als president Obama niet zonder zijn Crackberry kan, kan ik me alleen maar voorstellen hoe geweldig de service en het product is. Vanavond ben ik aan het uitzoeken hoe ik kan bellen en gebeld kan worden. Zoals aanbevolen door Adam, heb ik Twitterberry gedownload zodat ik er in ieder geval van kan tweeten!

Dus… al jullie Crackberry-verslaafden, laat me je favoriete apps weten!

6 reacties

 1. 1

  Gefeliciteerd met uw bekeerling. Ik ben het niet met je eens over de touchscreens. Op zondag heb ik mijn Blackberry geüpgraded naar het touchscreen Storm en ik ben er dol op. Ik vind het uitzonderlijk gemakkelijk te gebruiken en het hebben van een volledige webbrowser is geweldig.

  Ik zal zeggen dat ik twee jaar geleden, toen ik overstapte op mijn eerste Blackberry, mijn vriend erover vertelde en hij zei dat hij niet wist waarom mensen ze nodig hadden. De dag nadat ik de mijne heb gezien, krijg ik een telefoontje van hem over zijn nieuwe.

 2. 4

  Goed voor je! Gefeliciteerd met uw beslissing!

  Voor twitter is mijn aanbeveling UberTwitter ... en dat is alles wat je nodig hebt. De native applicaties zijn goed genoeg om te gebruiken.

  Geniet van je Curve ... het is een geweldig apparaat!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.