Blog Tag: 5 geheimen over mij

douglas karr sq

GeheimShel Israël heeft me bloggetagd. Het spel is om vijf geheimen over jezelf te vertellen en vervolgens te linken naar vijf andere mensen die je kent, en dan moeten ze vijf dingen vertellen die je waarschijnlijk niet over hen weet.

  1. Ofidiofobie: Dat ben ik. Ik kan ze niet uitstaan! Ik grapte dat als ik een slang tegenkwam, ik mijn kinderen erop zou gooien en gillend in een worp zou rennen die glas zou kunnen breken.
  2. Niets in mijn leven zal ooit te vergelijken zijn met het geluk, de prestatie en de trots waarmee mijn kinderen mij vullen, Billy en Katie. Niets. (Ik zou ze niet echt naar een slang gooien, dat beloof ik).
  3. Ik stelde mijn eerste vrouw altijd gekscherend voor als mijn eerste vrouw. Ik wist niet dat het uiteindelijk waar zou zijn.
  4. Ik haat geld. Ik haat geld zo erg dat ik mijn chequeboek (en) nooit in evenwicht breng. Als ik een miljoen dollar had, zou ik gewoon een miljoen dollar aan geldproblemen hebben.
  5. Hoewel ik honderden vrienden heb, heb ik maar één vriend van kinds af aan. Mijn beste vriend Mike woont in Vancouver met zijn ongelooflijke vrouw Wendy. Mike heeft een bedrijf in fitnessapparatuur en Wendy is een televisieproducent en acteur. Het zijn ongelooflijke mensen.

4 reacties

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.