5 reacties

 1. 1

  Dank u, dank u, dank u!

  Ik schaam me als SEO dat sommige van die dingen nog niet zijn geïmplementeerd. Maar ik dacht dat mijn plug-ins voor sommige dingen zorgden die je noemde. Ik geef toe, ik heb het niet gecontroleerd!

  Nogmaals bedankt! Je blog is geweldig!

  ~ Nathania 🙂

  • 2

   Graag gedaan, Nathania!

   Is er geen oud verhaal over de loodgieter die als laatste zijn toilet repareert? 😉 Ik ben de grootste uitsteller als het gaat om mijn eigen projecten. Er is een ongelooflijke discipline voor nodig geweest om mijn blog het afgelopen jaar te verfijnen en aan te passen. U bent ongetwijfeld druk bezig met uw brood te verdienen!

   En aangezien je een professional bent, voel je vrij om terug te komen op al mijn adviezen of adviezen die ik in een andere post geef. Ik beweer niet dat ik een professional ben, ik beweer gewoon dat ik veel ervaring heb en de resultaten analyseer. Al mijn aannames zijn gebaseerd op zowel wat ik las EN wat ik vond toen ik het implementeerde!

 2. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.