Blog-tipping: The Egg Marketing Blog

Blog fooienDe volgende stap om het dozijn van de bakker te maken is, ironisch genoeg, De Egg Marketing Blog!

Over eiermarketing: Susan Payton is de Managing Partner van Egg Marketing. Ze heeft een MBA van de University of Central Arkansas en heeft een BA in Engels en Frans. Susan heeft tien jaar als schrijfster gewerkt in de creatieve hoedanigheid. Ze maakt nu gebruik van haar creatieve vermogen met haar kennis en ervaring in marketing, financiën en het bedrijfsleven.

Hier zijn je blogtips:

 1. Ik hou van het schone 'krantengevoel' van je blog! De indeling is ongelooflijk schoon en ruim - zeer goed gedaan! Ik denk dat er een mogelijkheid in je navigatiebalk is om een ​​link Abonneren op RSS of e-mail te plaatsen. Misschien links om uw Home en About links uit te lijnen... en dan rechts om een ​​abonnementsformulier en RSS-pictogram uit te lijnen. Staat het niet in de navigatiebalk, dan rechts eronder.

  Ik raad het RSS-pictogram aan voeden voor de meeste sites die zich in de boven- en rechterkant van de pagina 'boven de vouw' bevinden... is dat geen vereiste om te scrollen. Hoewel de meeste browsers nu prominent RSS-mogelijkheden bevatten, is het RSS-pictogram een ​​subtiele oproep tot actie voor mensen om zich te abonneren!

 2. Sans serif-lettertypen zijn niet zo gebruiksvriendelijk als serif-lettertypen om te lezen, maar u vindt zelden serif-lettertypen om artikelen op internet te lezen. Ik weet niet waarom, maar ik gebruik ze ook niet. Ter compensatie zorg ik er wel voor dat mijn lettergroottes leesbaar zijn. Een tijdlang zagen we lettergroottes op het web kleiner worden naarmate monitoren groter werden.

  Nu zijn monitoren enorm met zeer hoge resoluties - waardoor lettertypen kleiner en moeilijker te lezen zijn! We hebben de cirkel rond. Ik raad aan om de lettergrootte van je inhoud een paar maten te vergroten. Je kunt dit alleen voor je middelste paneel doen door font-size: 13px toe te voegen aan #contentmiddle in je stylesheet.

 3. Terwijl ik deze tips doe, merk ik dat ik altijd mijn eigen regels overtreed! Ik zou echter meer gebruik van koppen (h2 en/of h3) binnen uw inhoud aanbevelen, evenals enkele lijsten met opsommingstekens. Eerlijk gezegd 'lezen' mensen blogs en websites niet zo vaak als ze ze doorbladeren. Het vereist dat we brok onze inhoud. Beschouw elke blog als een skelet. Voeg een kop toe voor het hoofd, het lichaam, de benen en de voeten. Voeg vervolgens enkele opsommingstekens toe voor uw ribben. Als u uw werk beoordeelt, moet u ervoor zorgen dat wanneer u het artikel doorbladert, u kunt begrijpen wat de algemene post probeert te zeggen zonder echt elk woord te lezen.
 4. Zorg ervoor dat u naast koppen en opsommingstekens afbeeldingen gebruikt om uw berichten te onderscheiden. Dit is vooral belangrijk wanneer uw lezers uw berichten lezen van een feedreader waarin alle esthetiek van uw blog te zien is
  uitgefilterd. Een foto is duizend lezers waard! Ik beloof. Je zult maar heel weinig van mijn berichten zonder afbeelding aantreffen en ik merkte een onmiddellijke en consistente boost in het doorklikken naar mijn berichten vanuit mijn feed.
 5. Heb je erover nagedacht om je site op je blog te plaatsen of omgekeerd? Ik denk niet dat er veel voor nodig is om je logo naar je blog te verplaatsen of zelfs om je blog als middelpunt van je website te gebruiken. De trend van tegenwoordig is het samenvoegen van de twee ... blogs lijken meer op sites en sites gebruiken meer blogtechnieken. Ik had al een tijdje een website, genaamd Coders4Hire. Ik ontdekte na een flink aantal posts dat ik mijn bedrijf sneller liet groeien met mijn blog dan met mijn site! Misschien vindt u hetzelfde.
 6. Ondernemers tipsZorg ervoor dat u minimaal een link naar uw boek in uw zijbalk plaatst! Jouw boek, 101 tips voor ondernemers, zal de stem van uw blog veel geloofwaardigheid geven terwijl u doorgaat met het opbouwen van autoriteit! Het zal ook uw verkoop stimuleren naarmate uw blog in geloofwaardigheid groeit.

  Het zal ook een deel van de witruimte in die kolom in beslag nemen. Ik ping je er niet op - ik denk dat je waarschijnlijk nog steeds aan het thema werkt!

 7. Ik zag dubbele metatags in je headers, maar de trefwoorden zijn leeg. Ik zal er een paar aanbevelen metatag-plug-ins waarover ik schreef in een vorige post.

Dat zou je een tijdje bezig moeten houden! Laat me weten hoe het met uw blog gaat nadat u enkele van deze wijzigingen heeft doorgevoerd. Wees geduldig! Succes bij bloggen heeft alles te maken Inhoud, passie en momentum!. Wees alsjeblieft ook geen onbekende - we horen graag terug hoe het vordert!

Hoe u uw blog getipt kunt krijgen

Als je je blog leuk vindt Getipt, volg gewoon de aanwijzingen op mijn Blog fooi bericht.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.