Blog-fooien: mijn blogcoach

Depositphotos 8149018 s

De druk is hoog! Shonnie Lavendar, Blog Coach, heeft me gevraagd haar blog een tip te geven - My Blog Coach: Vereenvoudig de leercurve van de blog met coach Shonnie Lavender! Ik besloot even te wachten en wat te lezen op de site van Shonnie en ik ben blij dat ik dat gedaan heb!

Ik geloof niet dat er voldoende vertegenwoordiging is op sociale media van vrouwen en minderheden. Ik ben geen gelijke kans blogger, ik denk gewoon dat als we echt van elkaar gaan leren, we een adequate vertegenwoordiging van mensen nodig hebben. Ik ben blij om vrouwen zoals Shonnie daarbuiten te zien met een sterke aanwezigheid. Ik ben ook blij dat organisaties dat leuk vinden BlogHer zijn er - een organisatie die Shonnie goed vertegenwoordigt!

Het zou ook hopeloos zijn om iets over Shonnie's inhoud te zeggen. De stijl van de berichten, het delen van inhoud en het gebruik van vet, lettertype, aanhalingstekens, blokcitaten, lijsten met opsommingstekens ... wauw, allemaal perfect. Ik ga Shonnie's blog volgen om tips en trucs op te halen om betere inhoud te schrijven en deze goed weer te geven.

Hier zijn je blogtips:

 1. Ik vind de stijl van je site het meest mooi. Pas toen ik op je Over-pagina kwam, zag ik je persoonlijkheid echt. De handtekening is een geweldig idee! Het toont persoonlijkheid. Als je een van mijn berichten hebt gelezen, denk ik dat een persoonlijke foto meer dan duizend berichten waard is (doh!). Dat gezegd hebbende, ik raakte een beetje in de war toen ik naar je headerafbeelding keek. Ik wist niet zeker of het representatief was.

  Ik had wat Photoshop- en Illustrator-plezier op jouw kosten! Laat me weten wat je denkt!

  Vooraf:
  Shonnie Header - voorheen

  Na (Klik om de volledige grootte te zien en te downloaden):

  Shonnie Header - Na

  BIJWERKEN: Shonnie heeft een veel betere keuze gemaakt!

  Ik heb een afbeelding van een brug uitgekozen als representatie van de reis waarmee je je lezers zult meenemen. Ik heb de volledige breedte van je inhoud gebruikt om de kleuren en afbeelding echt naar voren te brengen. U kunt experimenteren door uw blogtitel er daadwerkelijk boven in plaats van eronder te plaatsen. Je zou dit waarschijnlijk ook achter je paginatabbladen kunnen plaatsen…. gewoon hardop denken!

 2. Het volgende dat me opviel, was de titel van de pagina was "Tips van experts om je blog (gratis) te verbeteren". Het is geweldig om de titel van het bericht als paginatitel te gebruiken! Misschien wil je het volgen met "by My Blog Coach, Shonnie Lavendar". Dat zal de zoekmachines helpen om uw inhoud, uw naam en uw passie te associëren!
 3. Je hebt een robots.txt-bestand in de basis van je blog-directory, blogcoach ... maar ik weet niet zeker of het je echt helpt. Misschien wil je een robots.txt-bestand in de basis van je root-directory plaatsen en er zeker van zijn dat je daarin een pad naar je sitemap toevoegt:
  sitemap: http://shonnielavender.com/blogcoach/sitemap.xml

  U heeft een sitemap in uw blogcoach-directory, maar hoe vindt een zoekmachine deze ?!

 4. Briljant gebruik van gerelateerde berichten en laatste berichten. Ik zou echter aanraden om je laatste berichten in je zijbalk onder je abonnementsinformatie te verplaatsen. Onthoud dat de meeste mensen niet op uw startpagina terechtkomen, maar via een zoekmachine een artikel vinden en op een van uw postpagina's terechtkomen. Als je naar links kijkt, vallen je laatste berichten meestal ver onder het einde van het artikel. Ik zou aanraden om het in overeenstemming te brengen met het gezichtsveld van mensen.
 5. Je thema is goed gebouwd. Ik zou aanraden dat de titel van je blog in een h1-koptag staat, je berichten in een h2-koptag ... en dat je je subkoppen in je berichten bestrooit met h3-tags. Veel SEO-experts zijn het erover eens dat zoekmachines indexeren op basis van waar en hoe u koptags gebruikt! (Maar ze zijn het er ook over eens dat h4 on weinig of geen impact heeft.)
 6. Ik zag een paar kleine lettertypen, vooral in de zijbalk. Hoewel het esthetisch past, vraag ik me af of bezoekers met enorme resoluties en monitoren misschien moeten turen om je inhoud te zien. Verrassend genoeg herinner ik me dat iedereen overstapte op kleinere lettertypen. Nu merk ik dat ze naar grotere lettertypen gaan met veel meer witruimte. Copyblogger is een uitstekend voorbeeld. Ik heb persoonlijk mijn lettergroottes op mijn blog vergroot en hoewel ik geen bewijs heb, geloof ik dat het de site heeft verbeterd.
 7. Mensen worden van nature aangetrokken door witte streken. Je lay-outachtergrond is helemaal wit. Ik denk dat het de moeite waard kan zijn om een ​​lichte achtergrondkleur op je zijbalk te testen en misschien een ontwerp of achtergrond op de volledige pagina-achtergrond van je blog. Gewoon stof tot nadenken! Ik denk niet dat het iets doet om je blog te schaden, het is alleen dat als je je wilt concentreren op je artikelen en niet afdwaalt - dan kunnen enkele kleine verschillen in kleuren helpen!

Nogmaals bedankt voor zo'n geweldige kans. Ik voel me als een sprinkhaan die de steen uit de hand van de meester probeert te halen! Ik hoop dat je de feedback op prijs stelt.

PS: Coole baan op de feed forwarding! Was dat een plug-in of heb je je htaccess-bestand bewerkt om het automatisch door te sturen naar FeedBurner? Ik wou dat ik daar aan had gedacht!

Hoe u uw blog getipt kunt krijgen

Als je je blog leuk vindt Getipt, volg gewoon de aanwijzingen op mijn Blog fooi bericht.

5 reacties

 1. 1

  OMG, nog een Blog Coach! Ik denk dat het tijd wordt om de witte vlag op te steken en een andere nis te zoeken.

  Je berichten zijn enorm verbeterd Doug. Ga zo door.

  … BB (de eerste blogcoach 🙂

 2. 3

  Interessant gelezen, Doug ... Ik hou vooral van je Photoshop-headerspel met de foto van de brug ... Hoewel ik 99% van de tijd in Adobe Fireworks werk, geef ik nog steeds toe dat PS ook een geweldig hulpmiddel is 🙂

 3. 4

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.