Blog-tipping: The Self-Reliant Post

Depositphotos 8149018 s

Mijn volgende tip is Ryan, die een ondernemersblog runt, genaamd De zelfredzame post. De Self-Reliant Post is een blog over hoe je geld kunt verdienen met een online thuisbedrijf en andere gedachten die daarmee verband houden. (Ik heb die laatste zin uit de Over ons pagina.)

Hier zijn je blogtips:

 1. Oh! Ben ik net gespamd? Toen ik de domeinnaam met al die koppeltekens voor het eerst zag, was dat de eerste gedachte die me opviel. Nadat ik het lef had opgebouwd om door te klikken, vond ik een redelijke site. Ik maakte me echter eerst zorgen!

  Misschien wilt u serieus overwegen om een ​​nieuwe domeinnaam te vinden. Dat gezegd hebbende, u hoeft geen ranglijst te verliezen die u momenteel heeft. Begin gewoon met het uitfaseren van dit domein en gebruik een nieuw domein voor uw site. Dit is natuurlijk allemaal mijn mening!

 2. Er is iets funky aan de hand met je stylesheet. De voettekst is links uitgelijnd en de middelste divisie (inhoud) loopt niet over de lengte van de pagina naar de voettekst. Ik neem een ​​gok, maar ik denk dat je misschien een frauduleus afsluitend div-teken rond (> / div>) op je hoofdpagina hebt. Andere pagina's lijken correct te worden weergegeven.
 3. Zelfredzame lay-outHier is een goede… wist u dat zoekmachines niet alle inhoud van een webpagina crawlen? Ze halen inhoud van de bovenkant van de pagina om trefwoorden te identificeren en deze op de juiste manier te indexeren. Als u wilt dat inhoud uw plaatsing in zoekmachines stimuleert, moet u de inhoud naar de bovenkant van de pagina pushen. In je lay-out zet je eigenlijk beide zijbalken voor je inhoud! Zonder uw thema helemaal te schaden, zou u de inhoud-div boven de zijbalken moeten kunnen verplaatsen en die inhoud veel efficiënter kunnen indexeren.
 4. Je hebt goed werk verricht door je feedadres in je zijbalk te identificeren, maar ik heb een fout gevonden die je zou kunnen schaden! In uw koptekst vindt u een reeks alternatieve links die naar uw RSS-feed verwijzen. Browsers gebruiken deze alternatieve link om de "RSS" -knop erin weer te geven, zodat u zich gemakkelijker kunt abonneren. Het probleem is dat de alternatieve link uw kernfeedadres is (er is ook een link hiernaar in uw linkerzijbalk ongeveer halverwege). Mogelijk zijn er veel meer mensen geabonneerd op uw site dan u denkt, omdat er niet mee wordt gemeten FeedPress.

  Zoek deze drie regels om de koptekst te corrigeren:

  
  

  En vervang het door dit:

  
  

  Ik zou gewoon de feedlinks in de linkerzijbalk verwijderen, omdat mensen het zullen vinden met het feed-symbool of via de browser.

 5. Koppen trekken de aandacht - niet alleen voor lezers, maar ook voor zoekmachines. De koppen van uw berichten zijn h3, terwijl de koppen van uw zijbalksecties h2 zijn. Er is een goede mogelijkheid dat de zoekmachines u hoger scoren voor de term recente commentaar neem contact Verdien geld met contextadvertenties. U moet uw stylesheet en uw thema aanpassen om deze problemen op te lossen.
 6. Je liegt tegen me door een link op te zetten met de tekst "Neem contact met mij op". Als ik daarop klik, kom ik op een pagina waar ik geen contact met je kan opnemen! Oh! Ik denk dat een contactformulier er op die pagina perfect uit zou zien!
 7. Volg dit werk alstublieft op en lees zeker mijn andere Blog-fooien voor PGA-veilingen, vooral met betrekking tot robots.txt en sitemap.xml. Ik denk dat je je aanwezigheid op het web en in zoekmachines enorm kunt verbeteren met de tips in dat bericht!

Dat zou je een tijdje bezig moeten houden! Bedankt dat ik je blog mag bekijken! Ik denk niet dat veel mensen beseffen hoeveel impact stijl en lay-out kunnen spelen in Search Engine Optimization. Het heeft behoorlijk met mijn site gewerkt, dus ik geef graag de tips door die iemand me heeft geleerd!

Hoe u uw blog getipt kunt krijgen

Als je je blog leuk vindt Getipt, volg gewoon de aanwijzingen op mijn Blog fooi bericht.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.