Blogs worden opgewarmd

Depositphotos 26743721 s

Deze week was een moeilijke week. Mijn werk is fantastisch en ik word gewaardeerd door mijn collega's en mijn klanten. Maar voor het eerst geloof ik dat mijn blog mijn professionele relaties verstoort. Na uitvoerig met hen gesproken te hebben, geloof ik niet dat er een probleem is met mijn werkgever. Mijn leiders geloven absoluut in bloggen als een gezonde uitdrukking. Natuurlijk kunnen ze geen verantwoordelijkheid nemen voor mijn opmerkingen, aangezien ze van mij zijn en van niemand anders. Hierdoor merk je dat ik geen link meer heb naar mijn werkgever. Het is jammer, aangezien ik ze graag promoot als leider in de database- en digitale marketingindustrie.

Er werd een probleem opgeworpen door een cliënt die ook een vorige werkgever van mij was. Hoewel ik niet rechtstreeks voor een van beide bedrijven werkte toen ze hun relatie verstevigden ... en ik het ene niet voor het andere verliet, werden er enkele vragen opgeworpen door de klant over mijn tewerkstelling en mijn verantwoordelijkheden in hun relatie met mijn huidige werkgever.

Ik geloof dat het probleem aan de oppervlakte kwam als gevolg van een paar blogberichten die ik maakte waarin ik kritiek had op sommige marketinginspanningen van mijn vorige werkgever. Verbazingwekkend genoeg, met het handjevol mensen dat mijn blog leest ... was mijn vorige werkgever een van hen. Ik voel me gevleid dat ik het onderwerp van gesprek was in het hele bedrijf... veel van mijn vrienden vulden me in. huidige werkgever en terug naar mij! Ik wist dat het eraan zat te komen en had me erop voorbereid, maar het was nog steeds een ongemakkelijke situatie.

De status-quo in twijfel trekken is altijd gezond. Toen hij in dienst was bij dat bedrijf, werd de baas die mij in dienst had genomen door het hele bedrijf erkend voor de richting die hij ons insloeg. Hoewel we een kleine afdeling waren, werkten we uitstekend als een team en waren we in staat om keer op keer te presteren. Vrienden hebben me verteld dat ze niet geloven dat het nieuwe team het succes heeft gehad dat wij hadden. Ik veronderstel dat dat de reden is waarom lil ol' Doug's blog zo'n stank veroorzaakte.

Ik ga niemand de kans geven om naar mijn blog te verwijzen als een bron voor hun fortuin of ongeluk. Uit respect voor mijn huidige werkgever heb ik de berichten in mijn blog verwijderd die de opschudding veroorzaakten. Ik heb nog steeds veel respect voor het bedrijf waar ik voor gewerkt heb. Ook waren de professionals met wie ik daar werkte ongeëvenaard. Ik heb nog steeds een hoge dunk van de leider die mij heeft aangenomen en mijn succes daar heeft gebracht. En ik ben zelfs dankbaar dat ik door het nieuwe management de deur uit werd geleid. Mijn vertrek heeft me immers geleid naar het fantastische bedrijf, de branche en de functie die ik nu heb!

Ik zou niet hebben gereageerd als het me niet kon schelen. Ik heb zelfs nog een paar aandelen in het bedrijf waar ik voor werkte. Kan een aandeelhouder het bedrijf waarin hij aandelen bezit niet bekritiseren?

Forbes had een geweldig artikel, Aanval van de blogs, sprekend tegen de aanval van blogs die reputaties schaden en bedrijven schaden. Ik vind het interessant dat een publicatie een standpunt inneemt tegen de vrijheid van meningsuiting. Als de bedoeling van een blogbericht is om een ​​bedrijf te kwetsen door middel van leugens of bedrog, dan geloof ik dat dat laster is. Maar als het blogbericht een eerlijke kritiek is op het bedrijf dat de verkeerde kant op gaat... Is dat lasterlijk? Ik denk het niet.

Ik vind het hypocriet, hoogdravend en pretentieus van de grondwettelijk beschermde 'Free Press' in dit bedrijf om bloggen te bestrijden. Bloggen maakt mijn stem zo luid als de volgende en geeft me een middel om vrijuit mijn mening te uiten. Stel je voor hoe bloggen ons land had kunnen helpen in de strijd voor gelijke rechten van vrouwen en minderheden! Hun stemmen hadden gehoord en beschermd kunnen worden zonder angst voor represailles. Ik begin te geloven dat niets ironisch is aangezien Rosa Parks deze week in State ligt.

Ik had graag de blog van mevrouw Parks gelezen!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.