Ik ga vandaag niet naar Barnes and Nobles!

Ze bouwden een Barnes and Nobles binnen een paar kilometer van mijn huis en het is echt een prachtige winkel. Ik heb echter altijd moeite om mijn boeken daar te vinden. Borders lijkt een meer eindige manier te hebben om hun planken te organiseren.

Hoe dan ook, ik geniet echt van beide winkels, maar ik ben vaker bij Barnes and Nobles te vinden omdat ze een Starbucks hebben die Wireless met AT&T heeft. Ik ben al een tijdje niet meer in Borders geweest – ik hoop dat ze naast T-Mobile ook toegang hebben.

Hoe dan ook - ik ben een boekenhond en bestel constant boeken bij Barnes and Nobles (en Amazone) maar alleen Borders herinnerde zich wat het vandaag is:
grenzen

Dat Borders de tijd heeft genomen om zo'n mooie e-mail te ontwerpen EN mij een coupon voor 25% korting te sturen is te cool en zal niet met mij worden vergeten. Het klinkt alsof Borders kunnen de oorlog verliezen aan Barnes and Nobles - maar afgezien van een gunstige locatie, weet ik echt niet hoe.

Trouwens, ik ben de grote 4-0 vandaag! Woehoe!

11 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.