Jongens en speelgoed!

Ik weet niet zeker hoeveel ik nog kan hebben! Internet Explorer 7, Firefox 2 en een MacBook Pro allemaal in één week. Ik loop een paar honderd berichten achter op mijn RSS-feeds, ongeveer 200 e-mails achter op mijn e-mail... en ik heb meer werk dan ik ooit heb gehad. Wat is er in hemelsnaam aan de hand?

MacBook Pro

Ten eerste… Internet Explorer 7. Ik ben erg onder de indruk van de alternatieve menulocaties en de indeling van het scherm. Als je het nog niet hebt geprobeerd, is het volledige scherm fantastisch. En natuurlijk is de tab geweldig.

Ten tweede... Firefox 2. Ik heb het zojuist gedownload. Echt pittig! Ik vind het leuk. Ik heb de spellingcontrole niet uitgeprobeerd, maar ik hoor dat dit een geweldige functie is. Dat betekent dat ik de Google Toolbar kan dumpen.

Derde… tromgeroffel alstublieft… de MacBook Pro. Ik heb de werken aan deze puppy gekregen en ik ben behoorlijk onder de indruk van de 'cool factor'. Nadat ik hem had gekocht, moest ik natuurlijk een nieuwe laptoptas kopen die mooi en strak was. Ik wacht nog steeds op een monstermonitor op het werk... maar in minder dan een week ben ik bijna volledig bekeerd.

Ik heb er wel Parallels op geladen (WOW!) zodat ik XP kan draaien wanneer dat moet op het ene scherm (of in een venster) en OSX op het andere. Dat blaast me gewoon weg. Ik denk niet dat ik lang een Windows Cripple zal zijn. Ik moet je vertellen over uiterlijk en gevoel, OSX is veel geavanceerder in uiterlijk, gevoel en bediening. Ik ben (nog) geen Apple-snob, maar ik zou er wel een kunnen worden. Ik veronderstel dat de eerste keer dat ik het openmaak bij Borders, ik er officieel een zal zijn!

Zijn er dingen die ik niet leuk vind aan de Mac? Het magnetische netsnoer is cool en zo, maar het andere uiteinde zuigt ... dat is een grote, onhandige voeding. En ze hebben het verlengsnoer te veel ontworpen. Veel design voor zo kleine voetjes.

Een reactie

  1. 1

    Eerst samenwonen katten en honden en nu Doug op een MAC ?! Moge het nooit zijn!

    Grappig, gisteren realiseerden onze grafisch ontwerper (MAC-jongen) en onze directeur van Internet Services (pc-jongen) zich dat ze in feite levensimiterende kunst zijn. De dresscode van ons kantoor is (eindelijk) veranderd, zodat we geen stropdassen hoeven te dragen. Op de eerste dag van de nieuwe regels kwam de MAC-jongen zonder tijd naar zijn werk, maar de pc-jongen droeg toch een stropdas. Ze WERDEN de Apple-commercial.

    Als het je goed is, Doug, voel je je belangrijker in een suite. Dus dit roept de vraag op: is het beter om je belangrijk of cool te voelen?

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.