Inbreken in Alexa's Top 100,000 locaties

Het kostte zes maanden hard werken, maar vandaag heb ik het gecontroleerd Alexa en hebben de grens van 100,000 overschreden (gemiddeld over 3 maanden).

Als ik zou moeten schatten, zou ik waarschijnlijk zeggen dat 10 tot 20 uur per week op mijn blog de afgelopen 6 maanden me daar heeft gebracht. Ik hoopte echt dat ik het voor het nieuwe jaar zou hebben gedaan, maar ik ben in orde met de 2 dagen extra.

Waarom deel ik dit? Zoals met al het andere, vind ik het geweldig om doelen voor jezelf te stellen. Alexa komt het dichtst in de buurt van een 'Internet Ranking', dus het vertelt me ​​hoe mijn site het doet ten opzichte van alle andere. Technorati geeft aan hoe mijn blog presteert ten opzichte van anderen. Ik ben onder de 12,000 en hoop tegen het einde van het jaar de top 5,000 blogs te halen.

Wat doe ik anders? Ik heb een paar herontwerpen gedaan, wat zoekmachineoptimalisatie, wat aanpassingen aan mijn sjablonen, veel blogcommentaar op andere blogs, veel trackbacks ... maar meestal heb ik geprobeerd trouw te blijven aan mijn visie van wat mijn blog zou moeten zijn aan het doen. Ik wil eerlijk informatie delen over marketing en automatisering.

Mijn onderwerpen lopen sterk uiteen en voegen soms wat persoonlijke informatie (zodat je mij persoonlijk kent) toe aan onderwerpen over programmeren (een onderdeel van het leven van elke moderne marketeer – direct of indirect), reclame en hoe het landschap van klantaandacht verandert, bloggen en hoe het marketing echt helpt, en natuurlijk mijn periodieke tirades.

Het lijkt goed te werken, en ik ben blij dat je ervan geniet. Laat het me weten als er andere onderwerpen zijn die je graag door mij behandeld wilt zien. En natuurlijk blijf ik rechtstreeks met je praten over de uitdagingen waar ik voor sta op het gebied van marketingtechnologieën!

15 reacties

 1. 1

  Absoluut, Sean ... Alexa lijkt nauwkeuriger te worden naarmate je langer wacht. Ik denk dat het komt omdat Alexa een 'willekeurige' steekproef gebruikt om het bereik te schatten. Dus na verloop van tijd wordt het nauwkeuriger. Dat is een van de redenen waarom ik op de lange termijn meer aandacht besteed en 3 maanden was mijn doel in plaats van 'vandaag'. Zoals je hebt gezien met je site, heb ik dagelijks behoorlijk wat bereikt, maar in de loop van de tijd is dat wat telt.

  "Wow" en "Uh Oh" zijn absoluut wat ik zoek. Ik werk hard aan de blog, dus het laatste dat ik wil zien, is dat ik mensen uitstel in plaats van abonnees te werven en te behouden. Het is gewoon een maatstaf voor mijn prestaties.

  Het is ook een goede indicator aangezien ik een aantal andere klanten op hun blogs raadpleeg. Als ik mijn eigen bereik niet kan vergroten, weet ik niet zeker of ze naar me moeten luisteren! Het lijkt veel op het inhuren van een SEO-expert die niet in de top 10 staat… doe geen moeite!

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Doug,
  Gefeliciteerd! Als de symbolische nerd op mijn kantoor heb ik zelf veel SEO-werk gedaan om onze blog opgemerkt en gelezen te krijgen. We zijn ook in Alexa gestegen, maar hebben de grens van 100 3 maanden nog niet overschreden. Dus ik weet PRECIES hoe moeilijk het kan zijn.

  Bedankt voor een goede blog, blijf doorgaan.

  Chris Kieff bij MSCO
  http://www.msco.com/blog
  Geschreven door de auteur van "UW MARKETING ZUIGT" Mark Stevens

 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Ik denk dat Alexa-resultaten nauwkeuriger worden naarmate de site / het verkeer groter is. Op kleinere schaal kunnen mensen valse resultaten aanmoedigen door een aantal mensen de werkbalk te laten installeren en elkaars sites te bezoeken (ik heb onlangs een aantal van deze sites zien opduiken)

  Persoonlijk meet ik het succes van een site aan de hand van hoe nuttig het is en aan de hand van feedback. Een manier om dat voor mij te kwantificeren, is door naar de webstatistieken van mijn server te kijken en een gestage trend van toenemend verkeer te bekijken.

 8. 8

  Als u wilt dat Alexa u een nauwkeuriger overzicht van uw verkeer geeft, kunt u een widget installeren die Alexa elke keer dat uw website wordt bezocht, laat weten - niet alleen wanneer iemand met de werkbalk op bezoek komt.

 9. 9
 10. 11

  Het is nu 30 juni 2009 en ik ben zojuist uw post van 3 januari tegengekomen ... Laat ons een late felicitaties aanbieden met uw prestatie. Minder dan 100,000 in 6 maanden is een hele prestatie.

  We hebben onze laatste website uitgerold in november 2008 en we hebben eindelijk onze ranking onder de 1 miljoen. We voorspellen dat we tegen het einde van de jaren onder de 100,000 zullen zijn.

  Nou, ga zo door met het goede werk ...

 11. 12
 12. 14

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.