Brook Daily: vind de beste tweets van belang

screenshot beek

Hoewel ik veel accounts op Twitter volg, doe ik dat eigenlijk niet volgen de rekeningen. Twitter is een stream waar ik de hele dag naar zou moeten staren als ik alle informatie die ik wilde eruit wilde halen. Hoewel ik van Twitter hou en het een ongelooflijke bron is, is het erg nuttig om tools te vinden waarmee je de inhoud kunt beheren.

Beek

Met Brook kunt u categorieën maken en vervolgens Twitter-accounts binnen die categorieën volgen. Zoals je hieronder kunt zien, heb ik gezocht naar Analyse, geabonneerd op de mensen die ik wenste te volgen, en vervolgens toegewezen aan de categorie voor Analyse.

beek

Als iemand die de hele dag Twitter niet in de gaten houdt, wordt dit een onschatbare aanvulling op de tools die ik gebruik om mijn Twitter-stream te beheren en de informatie te krijgen die naar de top stijgt!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.