Wat is er mis met uw visitekaartje?

alex zittendVisitekaartjes zijn voor mij altijd een leuke bezigheid geweest. Ik heb altijd iets anders gedaan met mijn visitekaartjes – eerst waren mijn blogkaarten met mijn foto, dan pakken Post-it notities, en recentelijk een dunne kaart met een dispenser van Zazzle.

Vandaag keek ik naar een teleseminar van Alex Mandossian in een serie bedrijfseducatie waar ik me op abonneer en hij wees me op een geweldige kans die ik heb laten glippen... drie visitekaartjes op een rij!

Enkele waarheden over visitekaartjes

 1. De meeste mensen herinneren zich niet van wie ze ze hebben gekregen.
 2. De meeste worden gewoon weggegooid. U heeft betaald voor iets dat zelden een rendement oplevert!
 3. Van de mensen die ze daadwerkelijk houden, wordt er nooit iets tegen gedaan... vooral omdat er vaak geen reden voor is!

visitekaartjes

Wat kan worden verbeterd met jouw mijn visitekaartje?

 1. Zet je foto op je visitekaartje. Hierdoor kunnen mensen onthouden wie je was!
 2. Alex stelt dat je een ethische omkoping. Met andere woorden, staat er iets op uw kaart dat u kunt verstrekken waardoor iemand actie onderneemt? Zijn voorbeeld is een 1-800-nummer met een vooraf opgenomen bericht. Het is onpersoonlijk en veilig... en de persoon die het belt kan profiteren van de boodschap.
 3. Voeg een bericht toe dat is aangepast aan het evenement waaraan u het hebt uitgedeeld. Als je op een netwerkevenement bent, bestel dan wat kaarten voor die evenementen. Als je spreekt op een evenement, neem het evenement dan op! Als u op een conferentie bent... plaats de conferentie. Door aanpassen van de kaart voor het evenement heb je zojuist de ontvanger een miniatuur reclamebord om hen uit te nodigen om contact te leggen en om een ​​virale component te geven. Wanneer Alex 500 kaarten uitdeelt, ziet hij 2,000 bezoeken aan zijn sites en telefoonnummers. Dat is een mooie virale component!

Ik sta op het punt nog een set van mijn visitekaartjes te bestellen en ik ga deze tips toepassen. Mijn foto wordt toegevoegd (zucht!), ik voeg een link toe naar een gratis download met wat advies en tips, en ik ga vooraf een beter bericht opnemen op Google Voice met enkele veelgestelde vragen over mijn bedrijf.

Laat het me weten als je interesse hebt in de zakelijke serie waarop ik me abonneer. Het is een beetje prijzig, maar als ik een enkel contract krijg voor het weggeven van visitekaartjes, zal het de hele zakelijke serie betalen... en ik ben net bij de eerste video. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn recente kaarten, maar ik kan niet zeggen dat ze viraal zijn gegaan of me zaken hebben opgeleverd!

10 reacties

 1. 1
 2. 2

  Ik wou dat ik mijn bron kon noemen, Doug, maar ik kan me niet herinneren waar ik dit een hele tijd geleden heb gelezen: visitekaartjes met jouw foto worden 50% minder snel in de prullenbak gegooid. Misschien kan iemand anders dit verifiëren.

 3. 4
 4. 6

  U moet het papieren vliegtuigje gebruiken zoals de aard van uw logo in uw kaarten. Misschien is uw hele kaart uw logo bij de eerste blik, maar zodra deze is uitgevouwen, heeft deze de informatie die u in het bovenstaande bericht hebt genoemd. Misschien moeilijk om te doen, maar het zou zeker netjes en gedenkwaardig zijn.

 5. 8

  Doug, bekijk mijn anonieme avatar, gaat een beetje samen met de blog 🙂 Ik ben ingelogd met Twitter en heb een Twitter-avatar die een foto van mezelf is, vraag me af waarom hij niet opdook

 6. 10

  Het algehele gevoel op het eerste gezicht is dat de naden onafgewerkt zijn. Ik denk dat meer werk aan de kant van typografie en een scherpere achtergrond zal helpen. Ik kan niet zeggen wat ik moet veranderen, maar je vraagt ​​gewoon een mening.

  poster afdrukken

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.