De nieuwe zakelijke "kaarten" zijn er!

Toen ik postte over het kopen van wat nieuwe visitekaartjes, Ik heb er een paar ontvangen groot aanbevelingen. Inbegrepen waren metalen visitekaartjes en zelfs een visitekaartje met Wordle.

Ik besloot in een totaal tegenovergestelde richting te gaan dan mijn originele kaarten. Als mensen me tegenwoordig hun visitekaartjes geven, heb ik ze niet lang meer - ik kom thuis en voeg ze toe aan Plaxo en LinkedIn en dan gooi ik ze weg - hoe mooi ze ook zijn. Dat inspireerde me om voor een nieuwe optie te gaan:

mtb-kaart

Met een snelle zoekopdracht vond ik online een bedrijf dat op maat gemaakte Post-It-notitieblokken afdrukt ter grootte van een visitekaartje! Ik heb er een aantal besteld en ze waren er binnen 2 weken. De kaarten kwamen er perfect uit, helemaal in lijn met de online tool waarmee ik ze bewerkte. Ik selecteerde een lettertype dat gemakkelijk te lezen was en ik ontwierp ze met een oproep op de URL van mijn site. Ik moedig mensen zelfs aan om een ​​onderwerp te 'omcirkelen', zodat ze zich kunnen herinneren waarom we elkaar hebben ontmoet of waarom ze me moeten bellen!

Ik wilde echt iets unieks en geloof dat deze bij de rekening pasten. Wat denk je?

9 reacties

 1. 1

  Kun je me vertellen waar je die vandaan hebt? Ik heb zelf wat nieuwe kaarten nodig en wil deze mogelijkheid onderzoeken. Ik woon in Atlanta en zal geen identieke kaarten hebben, maar zoiets kan heel gaaf zijn. Blij dat je het idee dat ik oorspronkelijk had voorgesteld leuk vond.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Hou van ze. Visitekaartjes zijn die "visitekaartjes". Ze moeten uw producten / diensten vermelden. Geel OOhweee. Deze kaarten vallen zeker op. Dat is wat u 'marketing' noemt

 7. 7

  Nu dat is een cool ontwerp.

  Ik denk dat je dat op een echt visitekaartje kunt gebruiken en het nog beter kunt maken door beide kanten te gebruiken. Aan de ene kant een foto van je hoofd (zodat ze onthouden hoe je eruit ziet), je gegevens en een uitnodiging om een ​​gratis [iets] op je site te krijgen, en aan de andere kant de (cirkel) lijst.

 8. 8

  Doug ... wat een geweldig idee! Tijdens een recente TechCom-bijeenkomst deelde ik mijn contactgegevens uit op de achterkant van die drank die Starbucks gebruikt wanneer klanten hun eigen beker meenemen. Ik vroeg om een ​​handvol van hen om mijn eigen drankjes te markeren, maar uiteindelijk gebruikte ik ze voor contactgegevens. Misschien moet ik de volgende keer uw route afleggen!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.