Hoe u een domeinnaam voor uw bedrijf kiest

hoe u een domeinnaam kiest

Het is fascinerend om terug te denken aan de tijd dat ik de hele tijd domeinnamen kocht (ik heb er zelfs een keer een verkocht!) En hoe ik bepaalde wat ik ging kopen. We zijn net een nieuw bedrijf begonnen CircuPress en zelfs nooit een naam gegeven aan het bedrijf totdat we zeker wisten dat we de domeinnaam ervoor konden kopen! Ik denk dat de tijden veranderen.

Als het gaat om het selecteren van een domeinnaam, is het vinden van een evenwicht tussen deze cruciale elementen - eenvoud, memorabiliteit, relevantie - de sleutel om de ongrijpbare bliksem van succes in uw online fles te vangen.

Ik geloof dat er nog iets telt ... streepjes lijken nog steeds een beetje spam en lange namen moeten echt worden vermeden. Pas ook op dat u geen ongelukkige spellingen heeft binnen het domein ... zoals Het is waardeloos at itscrap.com, moet worden vermeden. WhoIsHostingThis.com stel deze handige gids samen om u te helpen bij het kiezen van uw volgende domeinnaam!

hoe-te-kiezen-bedrijfsdomeinnaam

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.