Een reactie

  1. 1

    Ik ken je pijn als de idee-man. Ik ben heel open en altijd bereid om te helpen, waardoor ik waardevolle informatie / ideeën weggeef waarvan ik zeker weet dat ik op een dag zal bedenken hoe ik mijn mond kan houden en ervan kan profiteren. Ik heb hier vanuit twee punten naar gekeken.

    1. Ik geef de ideeën en zoals je zei, moeten ze ernaar handelen om het te laten werken. De meesten volgen niet door, lijkt voor veel mensen een strijd te zijn.
    2. Ik geef een idee en dam als ze het niet nemen en ermee rennen om hun omzet te verdubbelen. Ik heb hier formeel niet van geprofiteerd, maar heb wel een aantal leuke bedankjes en brieven ontvangen.

    Goed bericht en veel geluk!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.