Hybride oproepsysteem van interacties = geweldig

bel technologie

Maandag had ik de gelegenheid om te toeren Interacties, luister en observeer hun systeem in actie, en gebruik een volledige demonstratie van Hey Otto - een spraak- en webconferentiesysteem dat gebruikmaakt van Interactions-technologie aan de achterkant.

Bedrijven met grote callcenters gaan twee verschillende wegen in, ofwel geautomatiseerde spraakherkenningssystemen (ASR) of door grote dure kamers van callcentermedewerkers in dienst te nemen. De typische oproep naar een IVR is frustrerend en de wachttijd voor een begeleider is meestal belachelijk. Mijn persoonlijke ergernis is wanneer ik in een systeem bel, het vereist dat ik mijn accountnummer intoetst, en dan vraagt ​​een klantenservicemedewerker (CSR) me om het te herhalen wanneer ik ze eindelijk aan de telefoon krijg.

interacties

Interactions is een hybride systeem dat verbazingwekkend effectief is. Als de ASR het antwoord niet begrijpt, wordt het doorgestuurd naar Intent Analysts. Dit zijn professionals die verschillende accounts beheren die de uiting vastleggen die het systeem niet kon herkennen. Het eindresultaat is een briljant snelle ervaring voor de klant! In plaats van u 3 keer te laten herhalen en dan te falen om u in de wacht te zetten... de Intent Analysts luisteren naar uw bericht en sturen het dienovereenkomstig.

Ik kan niet in details treden, maar het routerings- en beheersysteem voor de Intent Analysts zal je verbazen. Het is efficiënt, heeft bevestigingscontroles en beloont snelle responstijden. Callcenters kunnen met een fractie van de middelen werken en exponentieel meer oproepen verwerken... terwijl ze zowel nauwkeurigheid als verbeterde klanttevredenheid garanderen. Klik door als je de . niet ziet Hey Otto-video.

 

Hey Otto is een spraak-, web- en iPhone-geïntegreerde applicatie met Interactions. Bekijk de video voor enkele van de geavanceerde opties in Hey Otto, zoals Otto laten bellen naar een deelnemer of je conferentiegesprek verplaatsen van de ene telefoon naar de andere - zonder dat de aanwezigen het ooit beseffen!

4 reacties

 1. 1

  Doug,

  Ik denk niet dat verbazingwekkend recht doet aan het interactiesysteem. Interacties is een enorme sprong voorwaarts in callcentertechnologie en het combineren van menselijke en technologische processen. Elk bedrijf met een groot callcenter zou dit systeem moeten verkennen.

  Adam

 2. 2

  Ik ben al eerder in aanraking gekomen met de Interactions-technologie (HotBox-pizza maakte me de eerste keer dat ik het gebruikte helemaal gek), maar vergaderen lijkt een geweldige toepassing van de geweldige gebruikerservaring. Geen gebruikersinterface zoals de menselijke stem!

 3. 3

  Ik heb al eerder kennis gemaakt met het Interactions-systeem, HotBox-pizza maakte me de eerste keer dat ik het gebruikte helemaal bang, maar conferencing lijkt een geweldige applicatie voor de geweldige gebruikerservaring. Ik zal gebruiken.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.