Cartoonisten op het web

TrekkenMeestal doe ik dit niet. Er zijn echter gewoon enkele gelegenheden waarbij ik me te gedwongen voel om mijn grote val dicht te houden. (Mijn vrienden en collega's zullen je vertellen dat het veel meer gebeurt dan ik zou willen toegeven). Hier gaat…

Toen ik gisteravond mijn site aankleedde met de toevoeging Blaugh, was ik erg opgelucht bij de vondst. Ik heb Blaugh eigenlijk gevonden door wat Googlen voor blogcartoons te doen. Mijn site had wat humor nodig… ja, buiten mijn geestige geklets… dus ik dacht dat een tekenfilm die vaak veranderde een goede toevoeging zou zijn.

Stel je de gruwel voor toen mijn Google-resultaten dit opleverden:
http://www.corporatecartooning.com/

Ik zou een kleine preview op mijn blog hebben gezet, maar ik denk dat ergens in de afbeelding copyright is. Bezoek alsjeblieft ... tenminste om Smaugy, de Office Eel, te ontmoeten. Ik verzin dit niet.

Ik zeg niets meer. Ik ga nu naar bed. Goede nacht.

2 reacties

  1. 1
  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.