Chris Brogan Rocked BlogIndiana

Chris Brogan

trust-agents.png"Nu weet ik waarom je me wilt haten!", Chantte Chris (ala Limp Bizkit) op een gegeven moment in een paneldiscussie. De vraag verwees naar wat de haters in de sociale mediawereld naar voren brengt. Het is een feit dat, aangezien online persona's hun eigen merk bouwen en hun eigen stem en expertise ontwikkelen in de industrieën ... sommige mensen hen erom zullen haten. Ik betwijfel of iemand echt een hekel heeft aan Chris Brogan ... maar als ze dat deden, komt dat door zijn grote talent.

Chris Brogan Rocked BlogIndiana.

Chris had een fantastische diapresentatie en een persoonlijke presentatie - inclusief fantastische gekke verwijzingen naar popcultuur (inclusief Fergy!), Interactie met het publiek (ons uitschelden omdat we maar een paar hardlopers in de kamer hebben!), En een gepolijste presentatie. Er is een ongelooflijk talent dat ik zie in sprekers zoals Chris die ik zie in Malcolm Gladwell, Seth Godin en anderen ... het vermogen om een ​​zeer moeilijke en complexe kwestie te nemen en het eenvoudig uit te leggen.

Brogan deed dit met zijn continuüm van moderne branding en hoe sociale media passen, van Bewustwording van uitgebreide actie. Lees het bericht door voor details, hier is mijn samenvatting:

 1. Bewustwording - Gebruik van effectieve marketing om u, uw product of uw dienst te introduceren.
 2. Aandacht - Gebruik van sociale media om mensen een middel te bieden om deel te nemen.
 3. Verloving - Aanhoudende interactie tussen u en uw gemeenschap.
 4. Uitvoering - De conversie ... de download, de registratie, de aankoop, enz.
 5. Extension - De mogelijkheid om na de uitvoering het evenement en de resultaten te promoten.

Chris heeft hier het ingenieuze en moeilijke werk gedaan om het proces te definiëren, dus ik voeg gewoon mijn 2 cent toe. (Ik haat het om dit te doen ... laat me klinken alsof ik gewoon meelift ... Ik denk dat ik dat ben!) Om dit van een continuüm naar een cyclus te veranderen, zou ik toevoegen Analyse.

brogan-continuum.png

Ik denk dat analyse de sleutel is… zowel aan het begin als aan het einde van het proces, zodat het bedrijf het proces met veel meer pk's kan versnellen - en het proces elke keer kan verfijnen en verbeteren. Het meten van resultaten is essentieel, zodat bedrijven begrijpen waar ze hun beperkte middelen kunnen optimaliseren voor een maximale impact.

Ik heb het boek van Chris en Julian nog niet gelezen - ik kijk er naar uit om het op te pakken en te zien hoe de ontwikkeling en meting van de strategie een rol speelt in het continuüm.

4 reacties

 1. 1
 2. 3

  Hey Doug, ik ben het ermee eens dat het toevoegen van Analyse een belangrijke stap is, maar ik denk dat je het op de verkeerde plek hebt geplaatst. Ik zou Analyse doen na uitvoering en vóór extensie, aangezien extensie echt een startpunt is, geen eindpunt.

  • 4

   Ik ben bij je, Tim. Ik had eigenlijk moeite om geen analyse tussen elke stap in te voegen! Ik ben een echte nerd over meten en monitoren. De meesten van ons hebben het zo druk met de uitvoering dat we niet vaak de tijd nemen.

   Het was echt geweldig om deze week tijd met je door te brengen, Tim! Als je een gastblog wilt plaatsen, neem dan contact op!

   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.