Clicky WordPress-plug-in met Admin vrijgegeven

Clicky is best wel lief analytics applicatie die een stuk logischer is voor de basisgebruiker dan alle grote jongens die er zijn. Ik denk dat de kleine markt een enorme niche is en Clicky zou het binnenkort moeten bezitten - het heeft een soepele interface, geweldige graphics en de informatie die het weergeeft, is perfect voor de gemiddelde blogger.

Clicky-logo

Een tijdje geleden heeft Clicky een WordPress-plug-in uitgebracht om Clicky in WordPress te integreren. Sean maakte een notitie op zijn Goodie Page dat hij niet al te veel wist van WordPress en graag een pagina had willen bouwen om de applicatie te beheren vanuit de WordPress Admin-interface, maar hij wist op dat moment niet hoe. Ik was erg onder de indruk van het werk dat al op Clicky was gedaan, dus ik liet ze een berichtje achter om te zien of ik kon helpen. Het antwoord was 'zeker'!

Binnen een paar uur dat weekend bouwde ik een mooie admin-pagina met alle benodigde functies. Sean heeft het aangekleed en (mooi) gestyled naar Clicky en heeft het heeft het vandaag uitgebracht! Het komt niet vaak voor dat je de kans krijgt om op deze manier te helpen - maar ik zou heel graag zien dat een applicatie als Clicky mainstream wordt aangenomen. Dat is waar het bij open source-samenwerking om draait, nietwaar ?!

Koop een Clicky-webanalyse account en download vervolgens het Clicky WordPress-plug-in.

2 reacties

  1. 1

    Ik had een paar maanden geleden een paar betrouwbaarheidsproblemen met getclicky, maar ze leken dit allemaal opgelost te hebben en nu weer te gebruiken. Ik heb me zelfs aangemeld voor hun 'blog'-pakket dat voor $ 19 per jaar je volledige gedetailleerde statistieken geeft voor 3 blogs, wat ik denk dat het een koopje is.

    Ik zal de plug-in zeker uitproberen.

  2. 2

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.