Reacties zorgen ervoor dat bezoekers uw blog blijven lezen

commentaar

Ze klikten op je pagina... ze lazen het blogbericht waarvoor ze kwamen. Niets anders interesseerde hen echt. Je weet dat je veel interessante berichten hebt waar elke lezer in geïnteresseerd zou kunnen zijn, maar hoe kun je ze laten zien aan je nieuwste lezers die 'gewoon langskomen'?

Vandaag heb ik fantastisch verkeer. Ik ben een Mac, ik ben een pc kwam op de voorpagina van Netscape en heeft alleen al van die bron meer dan duizend hits gekregen. Het werd ook gepost opvouwen, StumbleUpon, Redditen Del.icio.us. Ik zal je morgen een aantal volledige statistieken geven en een rapport over het vermogen van WordPress om zo'n hoog volume te leveren. Mijn punt hier is echter iets anders.

Dit was een volume dat hoog genoeg was om echt een site-overlay te analyseren en te zien waar klanten naartoe gingen vanaf mijn startpagina. Een site-overlay-rapport is een rapport waarin klikken grafisch over uw webpagina worden verdeeld om een ​​visuele indicator te geven van de percentages doorkliks. Ik merkte meteen dat er veel klikken waren gecentreerd rond mijn recente opmerkingen in mijn zijbalk. Het blijkt dat 35% van de mensen die mijn startpagina bezoeken, de pagina verlaten. Maar een verbazingwekkende 52.3% klikte op een Recente reactie op mijn zijbalk! Wauw!

Site-overlay met recente opmerkingen

Ongeveer nog eens 10% klikte door op de commentarenlinks direct onder elk bericht. Dit is geweldig! Hoe interessant ik mijn blog ook vind, bezoekers vertrouwen echt op de commentaren van anderen om te zien wat wel of niet interessant is op mijn site.

Een vriend van me van het werk, Randy, vertelde me dat hij alleen berichten las met 1 of meer reacties op een blog. Ik vond het interessant en heb aanpassingen aan dat thema gemaakt om het aantal commentaren aan te geven; ik heb echter nooit de daadwerkelijke impact van die veranderingen kunnen meten.

Vandaag geloof ik dat ik heb bewezen hoe belangrijk opmerkingen zijn, en ook heb ik laten zien hoeveel opmerkingen er op elk bericht zijn gemaakt. Ik zou zelfs kunnen proberen wat meer werk aan mijn startpagina te doen ... misschien een lijst met berichten met de meeste reacties erop. Het laat zien dat het bij sociale media om draait het gesprek
. Een geweldig onderwerp kiezen en goed schrijven maakt deel uit van de vergelijking, maar mensen zijn sociale wezens - en worden aangetrokken door onderwerpen van gemeenschappelijk belang.

OPMERKING: ik run Father Rob Marsh's recente commentaar inpluggen. Dat klopt... Vader Rob is een rooms-katholieke priester! Ik geloof niet dat de kracht van de plug-in enige invloed van Boven heeft, maar ik weet zeker dat een beetje vertrouwen geen kwaad kan, toch? Bedankt, Vader Rob!

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    Ik ga akkoord. Ik heb dit ook opgemerkt in mijn webstatistieken. Ik denk dat het ontwerp van mijn website verder kan worden aangepast om de opmerkingen prominenter te maken, dus dat is een andere taak voor mij om op een avond te doen 🙂

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.