Video: wat zou Seth doen?

Terwijl ik de groei van Compendium Blogware, het verwarmt mijn hart echt dat ik een vroege rol heb gespeeld (en zo goed als ik kan) een rol heb gespeeld in een bedrijf dat het gedrag en het landschap verandert van hoe bedrijven communiceren met hun prospects en klanten.

Chris Baggott is een geweldige evangelist voor het medium en zijn bedrijf is een bewijs van het medium, de toepassingen die deze communicatie mogelijk maken, en de bredere aantrekkingskracht van een menselijk gezicht op het bedrijfsleven. Chris en Cantaloupe.TV deed dit buitengewone video over datzelfde onderwerp.

Ik ben natuurlijk ook een grote fan van Seth Godin, die een passende en lange post heeft geschreven over het onderwerp van zakelijk bloggen vandaag!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.