CoSchedule: redactionele en sociale publicatiekalender voor WordPress

coschedule

Wauw ... gewoon wauw. Ik had erover gelezen CoScedule een paar maanden geleden en had eindelijk wat tijd om zich aan te melden voor de proef en een proefrit te maken. Absoluut fantastische plug-in met veel meer mogelijkheden die ik me had voorgesteld.

De mogelijkheid om uw WordPress-blog te bekijken met een redactionele kalender van berichten was eerder gedaan, zelfs met slepen en neerzetten. CoSchedule tilt de redactiekalender echter naar een geheel nieuw niveau. In plaats van de kalender gewoon een weergave te maken, hebben ze een volledige gebruikersinterface gemaakt voor de productie van inhoud voor uw blog en voor het delen ervan op sociale media.

Hier zijn enkele functies waar ik absoluut dol op ben:

  • Toekomstige sociale promotie - er zijn tal van plug-ins voor sociale promotie, inclusief de mogelijkheden van Jetpack om berichten te publiceren via sociale kanalen. CoSchedule gaat een paar tandjes omhoog met de mogelijkheid om de sociale promotie in de komende dagen, weken of maanden te publiceren!
  • Conceptvenster - je denkt misschien dat ik gek ben, maar ik heb nu ongeveer 30 concepten op mijn blog. Het is niet dat ik ze ben vergeten, soms neem ik contact op met het bedrijf dat ik schrijf voor aanvullende informatie. Soms vergeet ik dat ik zoveel concepten heb ... maar de CoSchedule-agenda heeft een zijvenster dat bij al je berichten verschijnt als je er met de muis overheen gaat. U kunt het bericht vervolgens naar de kalender slepen en neerzetten wanneer u het wilt publiceren!
  • Teamopdrachten - start een nieuw bericht op de kalender en je kunt het toewijzen aan een van je auteurs, een fantastische manier om je team te beheren en ervoor te zorgen dat je een evenwichtige inzending krijgt van berichten van iedereen (of een onderwerp van een specifiek iemand) met de verwachting van een publicatiedatum!
  • Integraties - Naadloos Buffer integratie evenals Bitly voor URL-verkorting, Google Analytics voor het bijhouden van campagnes, Custom Analytics (als u iets als Webtrends of Site Catalyst uitvoert) en zelfs Google Agenda-integratie om uw berichten in uw eigen agenda te bekijken!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.