Hoeveel blogberichten?

nummersEr werd mij vandaag een interessante vraag gesteld en ik wilde deze met jullie delen om jullie mening te krijgen. Is er een gemakkelijke manier om te zien hoeveel blogberichten iemands blog heeft?

met WordPress, het is vrij eenvoudig (misschien te simpel). Elk bericht wordt ingepakt in een div met de Post-ID. De Post-ID is toevallig synoniem met het aantal berichten. Bedankt autonummer! :). Ik ben een beetje verbaasd dat dit niet zo is versluierd een beetje.

Dit houdt natuurlijk geen rekening met berichten die je hebt verwijderd, maar het is een redelijk goede schatting.

Met gehoste blog-apps, zoals Blogger, is het vrijwel onmogelijk omdat de POSTID wordt toegewezen aan alle blogs:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

Een van de gemakkelijkere middelen die ik gebruik, is door gewoon op Google te zoeken. U kunt het jaar uitsplitsen en het aantal berichten dat uniek is gedurende het jaar:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Mijn excuses aan Paul Dunay (geweldig Marketingpodcasts!) Alvast. Ik kan aan de zoekopdracht, aan de hand van het jaartal, zien dat Paul 125 posts heeft. Hij had er 50 het jaar ervoor en 32 tot nu toe in 2008. Een beetje stiekem, huh?

Heb je eenvoudige manieren waarop je het aantal berichten op een blog op de andere platforms kunt zien?

6 reacties

 1. 1

  U kunt altijd een Lynx-opdracht uitvoeren via een opdrachttool om alle gevonden koppelingen te genereren en deze vervolgens door wc -l te leiden.

  Een beetje alsof je een hamer gebruikt om een ​​punaise in te drukken. 🙂

  Mijn ochtendhumor voordat ik in slaap val achter mijn toetsenbord, Barbara

 2. 2
  • 3

   Hallo Paul!

   Ik had als voorbeeld een goede blogger-gebaseerde blog nodig en die van jou was top of mind.

   Het gaat niet om kwantiteit - de kwaliteit van je berichten en de tijd die je nodig hebt om ze te bewerken en te plaatsen is duidelijk!

   Doug

 3. 4

  Of - en ik realiseer me dat ik geen goede oplossingen heb, zoals Google-zoekopdrachten en speciale Lynx-opdrachten - je zou gewoon naar de archieven kunnen kijken die het aantal berichten voor elke maand / jaar laten zien, en ze optellen met potlood en papier. 😀

  Erik

 4. 5

  Enter Douglas Karr: Cyberstalker!

  j / k 😉

  Even een opmerking, er zijn verschillende redenen waarom MySQL een automatische nummering zou kunnen overslaan, zodat het postnummer een maximaal potentieel is, niet een exact nummer. Gewoon FYI.

 5. 6

  Goede vangst Doug, ik had me niet gerealiseerd dat je er zo achter kon komen - zo simpel ook!
  Als de blog de links naar het archief heeft verborgen en ik wil testen of het een redelijk nieuwe blog is of niet (of gewoon een spamblog met weinig berichten), druk ik meestal op de RSS-knop in mijn firefox-browser om de feed te bekijken . Aangezien de standaardwaarde voor WordPress RSS-berichten 10 is (en vaak onaangeroerd blijft), zal ik met minder berichten dan deze op de feed meestal zien dat dit een heel nieuwe blog is (en veel spamblogs hebben daar nog steeds de 'hallo wereld' als eerste post).
  Helemaal ontechnisch weet ik het. De bovenstaande ideeën zijn veel nuttiger!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.