Curse of the Golden Flower

Ik weet niet zeker of ik op de blog te veel over films praat. Vorige week was een grote filmweek voor mijn zoon en ik. Ik ben lid geworden van Blockbuster Online en het is best gaaf. Als je me kent, zou je weten dat het erg moeilijk voor me was om te stoppen met huren bij de plaatselijke Family Video. Blockbuster mist de mooie vrouwen die mijn late vergoedingen halveren elke keer dat ik bezoek en mijn oubollige humor gebruiken. Dit is hoe een normaal bezoek verloopt:

BVL: Mr Karr, u heeft $ 14.00 aan late vergoedingen
Meneer Karr: Je bent echt mooi! Heb je een vriend?
BVL: (lacht) Uhhh… ja.
Meneer Karr: Als u hem vanavond ziet, moet u hem zeker vertellen dat hij dat is het gelukkigste man op aarde.
BVL: (lacht meer, wangen zijn rood)
Meneer Karr: Het spijt me ... je bent zo mooi dat ik niet hoorde wat je zei!
BVL: Oh ... je had wat late vergoedingen, maar ik zeg je wat, wat dacht je ervan als je ze allemaal vanavond betaalt en ik zal maar de helft in rekening brengen.
Meneer Karr: Wauw ... mooi en genereus. Je bent fantastisch. Bedankt!!!

Wat je nu niet ziet of hoort in deze hele aflevering, zijn mijn kinderen. Mijn zoon loopt snel weg zodra we op de toonbank gaan - hij weet wat er daarna gebeurt. Mijn dochter daarentegen blijft daar graag en vraagt ​​me om snoep tijdens mijn shtick. Nadat ik heb betaald, vertelt ze de dames graag hoe ik dat doe elke keer als ik binnenkom, hoe oud ik ben, hoe wanhopig ik ben, of gewoon hoeveel grijs haar ik heb. God houdt van haar!

Hoe dan ook! Ik dwaal af. Als je een voorliefde hebt voor epische films, Shakespeariaanse tragedies en / of vechtsportfilms, dan is Curse of the Golden Flower alle drie. De film is opgenomen op de grootste set ter wereld, heeft schitterende kleuren, ongelooflijk acteerwerk en ongelooflijke kostuums. Ik vond de film boeiend. Huur of koop het vandaag nog!

Curse of the Golden Flower

Bekijk zeker de volledige dvd met de extra functies. Het inzicht in hoe de film is gemaakt en geregisseerd, evenals het werk van de acteurs om deze film te maken, is fascinerend.

3 reacties

 1. 1
 2. 2

  LOL ... Ik denk dat dat niet zo goed zal werken met de gemiddelde Blockbuster-tegenpersoon. Ik had een vriend die een stempel had gedrukt op zijn Experian-kredietrapport voor $ 498 aan late vergoedingen. Hij verdiende het waarschijnlijk, maar wauw ...

  • 3

   Hallo Thor,

   Ja, de jongens bij Blockbusters zouden het waarschijnlijk niet waarderen. $ 498 ?! Au! Het klinkt alsof hij met een kar wegliep en nooit meer terugkwam! Ik vraag me af of hij een spelsysteem heeft gehuurd.

   Doug

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.