Beste AT&T U-Verse

naarBeste AT&T,

Ik ben al een klant van jou. Ik heb zowel thuistelefoon als DSL via jullie (voorheen SBC). Ik hou van de service, maar ik wil de DSL upgraden en profiteren van de geweldige tv-service die je hebt. Zie je, mijn appartement biedt alleen een basispakket en ik wil graag upgraden.

De afgelopen jaren heb je er een paar gestuurd ongelooflijk verleidelijke direct mail met het verzoek om een ​​upgrade uit te voeren. Ik krijg ze ongeveer een keer per maand op de juiste manier geadresseerd aan mijn appartement. Een maand lang stuurde u zelfs een kleurenboek waarin alle pakketten voor zowel DSL als televisie werden beschreven. Je hebt me ... ik ben verkocht! Ik moet upgraden naar U-Verse om de Colts zondag in al hun schitterende glorie te zien winnen.

Dit is wat je me laat zien ... en ja, ik ben er klaar voor!Schermafbeelding 2010 02 05 om 4.57.52 uur

Dus ik bezoek AT & T.com en klik op de knop Nu upgraden. Oh! Eerst moet ik de beschikbaarheid controleren. Ik weet dat het beschikbaar is, omdat mijn buurman in # 1324 de dienst meer dan een jaar had (hij is verhuisd). Dat is op het derde verhaal ... Ik ben op het tweede verhaal. Dus ik geef mijn adres en telefoonnummer op ...

Service niet beschikbaar.

Mijn eerste vraag, beste AT&T, is waarom u advertenties van het afgelopen jaar naar mijn adres zou sturen met de vraag of ik upgrade naar uw service als deze echt niet beschikbaar is (waarvan ik weet dat dit niet waar is). U hebt nogal wat geld uitgegeven aan dit constante spervuur ​​van direct mail. ...

Ach… ik besluit een andere route te nemen. Ik klik op Chat online Nu service op uw pagina. Ik sta in de rij met 15 wachtende klanten. Ik denk dat je de Nu. Ik klikte op het raam en besloot te bellen. Ik klik op Contact ... gelukkig heb je de telefoonnummers beschikbaar.

De telefoon antwoordt met een automatische stem en vraagt ​​me mijn accountnummer in te voeren. Ik doe. Het vraagt ​​me dan wat ik zou willen doen, ik zeg voorzichtig "Get U-Verse", denkend dat "U-Verse" een redelijk goed geluid is om aan te vangen. Ga niet ... "Het spijt me, ik begrijp uw verzoek niet." Nu raak ik een beetje gefrustreerd. "Upgrade naar U-Verse" ... dat werkt.

Het systeem vertelt me ​​dat ik niet kan upgraden, ik ben een soort back-up verschuldigd. Dus ik betaal het telefonisch met een creditcard door al mijn nummers in te typen. Benieuwd waarom je me dit niet hebt verteld op de webpagina waar ik inlogde en de service had aangevraagd.

Hoe dan ook, ik ben verbonden met een vertegenwoordiger, Shannah, en ze is fantastisch. We hebben dit weekend een praatje over The Colts die de Saints verslaan. Ze vertelt me ​​dat haar man een Bears-fan is. Ik vraag: "Zijn ze nog steeds in de NFL?". Daar kreeg ze een lachje van. Ze vertelt me ​​dat haar systeem zegt dat het ook niet beschikbaar is. Ik vertel haar dat mijn buurman het had en ze vraagt ​​hun adres. Ik moet het appartement uit rennen, de trap op en het nummer halen. Ik ren terug naar beneden en vertel haar # 1324.

Ze gaat verder en denkt dat ze vooruitgang boekt. Ik ben best opgewonden. Vervolgens wordt het gesprek afgebroken.

Niemand belt terug ... Ik denk dat het systeem mijn nummer niet heeft gevolgd en ik heb nu geen manier om Shannah te pakken te krijgen om de achtervolging voort te zetten. Ik probeerde een tweede keer door te bellen naar de telefoniste, maar nu moest ik weer wachten.

Dus… ik bezoek de website opnieuw en besluit een e-mail te schrijven. Ik klik op Contact opnemen onder aan de pagina en typ "Upgrade naar U-Verse" in het veld dat beschikbaar is. Ik klik op verzenden en de pagina wordt opnieuw geladen met een paar onderstaande e-mailopties. Ik klik op de eerste e-mailoptie ... en in plaats van een e-mailadres of formulier krijg ik een link naar de U-Verse-website te zien. Dat is de site waar ik al was.

Het maakt me nieuwsgierig of je ooit gebruikerstests hebt gedaan met je eigen site om erachter te komen hoe gemakkelijk of moeilijk het voor je klanten kan zijn om je online services te gebruiken. Ik vraag me af hoeveel honderden of duizenden andere klanten bereid zijn meer te betalen en waardevollere klanten voor uw organisatie te worden - maar dat kunnen ze niet.

Daar heb je het, AT&T. Ik ben een (voorheen) tevreden klant die zijn account wil upgraden. Ik heb mijn rekeningen betaald, ik heb geld en je doet er al een paar jaar reclame voor. Je wilt echt dat ik upgrade, toch? Als u dat doet, is uw website niet geoptimaliseerd, houdt uw online chat niet bij, is uw systeem niet correct en heeft uw telefoonsysteem (ironisch genoeg) mijn oproep afgebroken.

Ik ben klaar als jij klaar bent.

Dat is duidelijk niet vandaag.
Bedankt!
Douglas Karr

2 reacties

  1. 1

    Ik had dezelfde ervaring met u-verse. Het is geweldig. Ik wil het zo graag. Ik ontving hierover e-mails en zelfs telemarketingoproepen. Service niet beschikbaar in onze regio. Al met al heb ik nog nooit een bedrijf gezien dat zo slecht was in het bedienen van hun klanten.

  2. 2

    Dat klinkt absoluut als een gedoe. Heb je ooit de upgrade gekregen waarnaar je op zoek was? Persoonlijk blijf ik liever bij mijn DISH Network-service. Ik ben al heel lang abonnee en sinds kort ben ik ook werknemer. DISH heeft nog steeds meer HD-kanalen dan wie dan ook in de branche, samen met geweldige deals zoals HD gratis voor het leven. Bovendien zijn er nog andere dingen om over na te denken, bijvoorbeeld betrouwbaarheid. Als u al uw entertainment- / communicatiediensten bij één bron krijgt, als er een is uitgevallen, doen ze dat allemaal. Als een van mijn diensten een hapering ervaart, kan ik tenminste nog genieten van de anderen.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.