Onderscheid uw feed met afbeeldingen

Een vriend en collega van mij, Pat Coyle, gaf me een compliment over mijn blog. Hij zei dat een van de dingen die hem opvalt is dat ik altijd de tijd neem om zowel aan de beelden als aan de inhoud te werken. Het is eigenlijk waar - iets wat ik doe met elke invoer. Hier is mijn snelle en gemakkelijke techniek:

  1. Als ik geen afbeelding of video voor het onderwerp heb, zoek ik naar een representatief clip-art op Microsoft's clipart site. Ik zoek met Firefox, dus ik kan eenvoudig een GIF van de afbeelding op mijn bureaublad opslaan om deze gemakkelijk te uploaden. Als je IE gebruikt, ga je door het waardeloze Clip art-programma met Office ... alleen handig als je de afbeelding echt wilt bewerken of de grootte ervan wilt wijzigen.
  2. Als ik een afbeelding heb, breng ik die meestal naar Illustrator en probeer ik het formaat aan te passen aan de ruimte die ik heb. Ik hou niet van afbeeldingen die te klein zijn en verticale ruimte innemen... Ik gebruik meestal align=left of align=right om ze aan weerszijden van het item te plaatsen, zodat het het lezen van het item niet in de weg staat , maar het geeft er toch wat kleur aan.

Dit is de andere reden waarom ik clipart toevoeg: RSS. Wanneer mensen zijn geabonneerd op mijn feed, wil ik mezelf onderscheiden van de alledaagse lijst met tekstfeeds die ze elke dag krijgen. Ik merk dat ik koppen en inhoud scan ... maar ik maak vaak geen foto's die ik in de feed zie.

Hier is een voorbeeld... welke trekt uw aandacht?

Zonder afbeeldingen:
Google Reader zonder afbeeldingen

Met afbeeldingen:
Google Reader met afbeeldingen

Onderscheid uw feed! Gebruik afbeeldingen! Ik kan niet bepalen of dit al dan niet leidt tot meer lezers of retentie ... maar het feit dat Pat het opmerkte, geeft me het gevoel dat het zo is.

2 reacties

  1. 1

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.