BlueLock-video: cloud computing

bluelock

Geweldig interview en eenvoudige beschrijving van cloud computing on WishTV met mijn vriend, Brian Wolff, op BlauwLock.

Het is een fascinerende technologie die, denk ik, uiteindelijk het hele internet zal omvatten. Als je een geweldig boek over de toekomst van cloud computing wilt lezen, raad ik je aan Nicholas Carr's The Big Switch.

Een reactie

  1. 1

    Ik hield van de Big Switch. Het gaf me echt een heel andere manier om naar computers en internet te kijken. Naarmate de technologie evolueert, is de migratie naar een Cloud Computing-omgeving zinvol voor bedrijven van elke omvang.

    En Brian heeft het in deze video heel goed uitgelegd!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.