dnScoop zegt dat dnScoop.com niet echt iets waard is

Aaron wijst erop dat dnScoop.com, net als andere waarderingsmachines, waardeloos is.

Geloof je ze niet? Gewoon vragen dnScoop hoe veel dnScoop.com is de moeite waard ... Ironisch genoeg zijn ze het erover eens:

dnScoop

Misschien ligt het aan mij, maar ik zou de code hebben overschreven door te zeggen dat deze $ 500k waard was.

5 reacties

 1. 1
 2. 2

  Interessant genoeg ging ik naar dnscoop, en mijn site is volgens hen $ 64,480 waard. Als ik dat aantal neem en het deel door het inkomen van de site, is dat ongeveer wat ik in 2.5 jaar zal verdienen als de huidige omstandigheden heersen (en ik weet zeker dat het zal blijven verbeteren). Maar het is een goede gok die u helpt uw ​​site beter te evalueren. Kopers ??? 😉

 3. 3
 4. 4

  Maar je zou moeten zeggen dat de waarden vaak cool klinken. Alsof ik betwijfel of iemand $ 20K voor mijn site zou geven, maar toch zegt het dat het zoveel waard is.

  Het heeft de neiging om veel hogere waarden te geven dan veel van de andere services.

 5. 5

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.