Sms je vanuit de badkamer?

sms schuldgevoel

De kans is groot dat je sms't vanuit de badkamer ... in feite geven 2 op de 3 mensen toe dat ze het doen. Het maakt me een beetje vies als ik erover nadenk om nu iemands mobiele telefoon te lenen! We stellen het op prijs als onze klanten onze sms-diensten gebruiken ... maar godzijdank vallen ze meestal buiten een huis te koop! Wat betreft jullie 2/3… Ik hoop dat jullie allemaal touchscreens hebben en de andere een derde de toetsenborden.

Wat betreft degenen onder jullie die sms'en in de bioscoop ... ja, we zien jullie. Ik ben benieuwd waarom theaters geen blokkers voor mobiele telefoons hebben geïnstalleerd. Ik zou een extra cent voor een film betalen als ik iemands Justin Bieber-ringtone niet hoefde te horen! Dank aan de mensen van Tatango voor het lachje ... Ik ga nu mijn handen wassen.

Waar maakt u zich schuldig aan SMS-berichten Infographic

3 reacties

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.