Domein gewijzigd in Marketingtechblog.com

strop

stropDit zou kunnen zijn googlecide... of blogmoord, we zullen zien. Ik schreef gisteren dat ik had mijn naam niet als mijn domeinnaam mogen gebruiken.

Hoe dan ook, vanaf vandaag zul je merken dat ik het domein van de site officieel heb gewijzigd van dknewmedia.com naar martech.zone. Ik stuur de URL de komende zes maanden door totdat het verkeer naar dknewmedia.com wegstroomt, en daarna stop ik hem helemaal.

Ik zal je laten weten hoe moeilijk een overgang dit is. Hopelijk gaat alles goed!

Opmerking: Dit heeft geen invloed als u zich via e-mail of via RSS hebt aangemeld.

9 reacties

 1. 1
 2. 2

  Zolang u uw 301-omleidingen correct uitvoert, denk ik niet dat dit een probleem zou moeten zijn in termen van Google-icide. Ik zie echter geen reden om DouglasKarr.com met pensioen te gaan. Als je alles doorverwijst naar de juiste URL, dan behoud je de link juice zolang er inkomende links naar DouglasKarr.com bestaan ​​(wat waarschijnlijk voor altijd zal zijn).

 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Ik denk dat dit een slimme zet is, Doug. De nieuwe domeinnaam komt veel beter overeen met uw beoogde niche, en zoals Willy hierboven al zei, zolang u uw 301-omleiding correct heeft ingesteld, zou uw positie in zoekmachines er echt niet onder mogen lijden.

 6. 6
 7. 7

  Hallo Doug:
  Ik heb mijn URL in januari verplaatst en ontdekte dat het veranderen van de feed zoals jij een enorme hulp was.

  Ik heb echter besloten mijn oude site niet met pensioen te laten gaan. Ik had zoveel links van andere blogs en websites naar de oude site dat ik er nog steeds veel inkomend verkeer van krijg. De meeste mensen die me op een blogroll hebben gezet, hebben de oude site. Sommige mensen gebruiken nog steeds favorieten, geen RSS. Veel van de Google-resultaten zijn nog steeds de oude site.
  Hoe dan ook, veel succes met de overgang.
  Chris

 8. 8

  Ik hoop dat je hier een aantal vervolgberichten op plaatst.

  Toen ik mijn eerste domeinnaam kocht, koos ik er eentje met een koppelteken erin. Het is geen groot probleem, maar iets dat ik uiteindelijk ga veranderen.

  Ik zou graag willen weten hoe dit mijn SEO-inspanningen en verkeer zal beïnvloeden.

 9. 9

  Het zou geweldig zijn als je een bericht zou kunnen plaatsen over hoe je de overdracht hebt gedaan, dat wil zeggen hoe je je WordPress-installatie hebt verplaatst, hoe je de omleiding moet doen en andere tips die je onderweg hebt geleerd.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.