Do's en don'ts van contentmarketing

inhoudsmarketing infographic

Oké, hier is je lachje voor vanmiddag. Gebruik makend van Meltwater Buzz, we zagen net deze eenvoudige en mooie infographic die een goede checklist biedt met items die je in gedachten wilt houden bij het ontwikkelen van je contentmarketingstrategie.

Een van de regels met betrekking tot bloggen is Publiceer geen slecht geschreven blog. Ik heb veel slecht schrijven gezien (buiten het onderwerp, mening als feit vermelden, onzinnig) dat nog steeds een goede grammatica en spelling bevat, dus ik geloof dat ze bedoelden slecht geschreven blog. Mijn berichten zijn vaak slecht geschreven ... maar ik denk dat ze voor het grootste deel nog steeds waardevolle inhoud bevatten ... juiste grammatici en orthografen? Naar mijn mening overtreft de waarde van uw inhoud hoe goed deze is geschreven. Dat is gewoon mijn mening, want ik ben slecht in grammatica en spelling.

Als ik zou beweren dat al uw inhoud met precisie moet worden geschreven, heb ik misschien een echt probleem met deze infographic. De infographic heet de Wat u wel en niet mag doen bij contentmarketing. Zelfs mijn vreselijke onwetendheid van de Engelse taal zorgde ervoor dat ik de titel dubbel nam. Zou het niet de Do's en don'ts van contentmarketing?

content-marketing-seo

2 reacties

  1. 1
  2. 2

    Hey Douglas, bedankt voor het delen. Het is een erg leuke infographic, met veel handige tips. Ik heb de typfout in de titel niet eens opgemerkt, totdat ik je opmerking in de post heb gelezen 🙂 En je hebt gelijk, het zou "Dos" moeten zijn.

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.