Ik verlaat een geweldige baan en ga op weg naar sociale media

Marketing en e-commerce voor restaurantsHet laatste jaar waarmee ik heb doorgebracht patroonpad is een ongelooflijke achtbaanrit geweest. Het bedrijf maakt een enorme groeispurt door en enorm succesvol!

 1. We hebben de Techpoint Mira-onderscheiding.
 2. We hebben de ontwikkeling van 4 voltooid POS integraties - Micros, POSitouch, Comtrex en Aloha.
 3. We hebben de gebruikersinterface opnieuw ontwikkeld om het aantal conversies voor onze klanten te maximaliseren. We hebben redundantie- en beveiligingsfuncties aan de applicatie toegevoegd.
 4. We gooiden zelfs een restaurantlocatie-site in voor onze ketens met meerdere units.

Vrijdag was mijn laatste dag om patroonpad. Het was moeilijk om een ​​bedrijf te verlaten waar ik mijn hart en ziel in heb gestort en dat de financiële steun heeft van sommigen van de meesten geslaagd Internet bedrijven in Indianapolis.

Bij het verlaten van Patronpath

Ik twijfel er niet aan dat ik het bedrijf in goede vorm heb verlaten. Mijn enige zorg is of de investeerders het goed vinden met de verhuizing. Een belangrijke reden waarom ik naar Patronpath ging, was om hun investeringsteam te leren kennen - bestaande uit enkele van de beste internetondernemers in de regio. Het laatste wat ik wilde doen, was ze na zoveel succes achterlaten. Ik zal Patronpath blijven adviseren en bijstaan ​​wanneer ze me nodig hebben, om ervoor te zorgen dat mijn vertrek geen invloed heeft op hun succes.

De groei en resultaten waren zeker de hoogtepunten bij Patronpath. Ik kreeg de kans om met een aantal fantastische mensen te werken. We hebben het afgelopen jaar met weinig middelen enkele wonderen verricht. Ik ben trots op wat we hebben bereikt.

Werken met mensen van wereldklasse

De afgelopen 6 maanden heb ik het genoegen gehad om met Marty Bird samen te werken - iemand die ik kende vanaf mijn vroege dagen bij ExactDoel maar nooit de kans gehad om rechtstreeks mee te werken. Marty is een ongelooflijke marketeer met een talent voor het vanaf nul bouwen van marketingprogramma's van wereldklasse.

Marty liep Patronpath binnen om een ​​nieuw nationaal e-mailprogramma aan te nemen dat we zojuist hebben ondertekend voor een miljardenbedrijf. Binnen 2 dagen nam hij het project over. Binnen een paar weken bouwde hij een programma en proces rond het project. Nu blijft het programma onder zijn leiding groeien en bloeien. Wat een geweldige kerel! Weinig bekend feit, Marty is ook een meester-monteur met een passie voor de Audi TT.

De rest van het team was ook geweldig. Mark Gallo en Chad Hankinson waren geweldig om mee samen te werken, zowel professioneel als persoonlijk. Het zijn allebei geweldige christenen die me door een aantal uitdagingen hebben geholpen. Ik ben allebei dank verschuldigd. Ze hebben ook een accountmanagementteam die hardnekkige vechters zijn die zich inzetten om hun klanten te helpen slagen. Ik heb het grootste deel van het jaar met Tammy Heath gewerkt en ze was geweldig, jongleerde elk uur met tientallen klanten en kon nog steeds produceren.

Aan de moeilijke kant dit jaar waren de eisen van de baan en hoe het mijn volledige aandacht trok. Deze blog leed, net als de aandacht die ik kon geven huisdier projecten. Als ik op afroep ben, ben ik ook weggegaan van regionale netwerkevenementen. De zeldzame keren dat ik kwam opdagen, waren mensen in shock!

De rit vanaf de noordkant van Indy was iets wat ik in eerste instantie koesterde, maar toen de gasprijzen omhoogschoten en mijn dochter me meer thuis nodig had, begon een paar uur per dag onderweg echt pijn te doen. ik ben dankbaar voor mijn zoon - tijdens het jongleren met een volle lading IUPUI Naast privéles en in het Math Assistance Center, vond hij nog tijd om Katie van en naar evenementen te brengen en haar te laten eten. Ik ben dankbaar voor mijn geweldige kinderen!

Ik ben op weg naar Compendium Blogware

Dus… toen Chris Baggott belde vanuit Compendium Blogware en zei dat er misschien een kans was om met hen samen te werken, ik was extatisch! Compendium gestart met Chris en ik werkten in 2006 in het weekend.

Ik bleef bij ExactTarget en Ali Sales kwam aan boord. Ali's leiderschap met de passie van Chris hebben het bedrijf omhooggeschoten tot een ongelooflijke Bedrijfsblogplatform. Ik heb het afgelopen jaar een nauwe relatie met het bedrijf onderhouden en het platform geëvangeliseerd. We hebben zojuist advocatenkantoor Bose McKinney ongeveer een maand geleden aangetrokken en ze hebben al gezegd dat ze al geweldige zoekmachine-leads rapporteren!

wit blogware-logo 150Maandag neem ik taken als Vice-president van bloggen evangelisatie bij Compendium. Ik rapporteer aan Ali en help al onze teams en klanten bij het opleiden, evangeliseren, automatiseren, integreren, enz. Mijn taak is om klanten snel op te helpen en hen te helpen het platform volledig te benutten om de impact tijdens hun marketinginspanningen. Dat is een moeilijke positie om af te wijzen gezien mijn werk van de afgelopen jaren. Ik zal ook weer aan de Circle in Indy werken, dus ik zal zeker veel oude collega's tegenkomen!

Te denken dat het allemaal begon met Pat Coyle en mij aan het lezen Naakte gesprekken een paar jaar geleden is best verbazingwekkend.

Daarmee ben ik dank verschuldigd aan Robert Scoble en Shel Israël voor het schrijven van een boek dat me inspireerde om mijn eigen blog te beginnen en de richting veranderde die ik wilde inslaan in de marketingwereld! Dat ik een positie in Social Media aanneem tijdens een van de ergste economische neergangen in de geschiedenis van het land, spreekt boekdelen over de kracht van dit medium, nietwaar?

19 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Doug - wauw! Dank u voor uw vriendelijke woorden. Je talent, passie en enthousiasme zullen je goed van pas komen bij Compendium - gefeliciteerd. Uw belangrijke bijdragen aan Patronpath hebben een basis gecreëerd waarop we zullen blijven voortbouwen. Ik zal je aanwezigheid op kantoor, je bescheiden gedrag, je gekke muzieksmaak (!) En vrolijk gelach missen. Je volgen op Twitter is geen vervanging voor die geweldige lunchgesprekken die we hebben gehad! Pas op Doug.

 8. 8
 9. 9

  Goede deal Doug!

  Ik herinner me dat je tegen mij zei dat je betrokken bent bij Compendium en ik dacht dat dat een geweldig platform voor je zou zijn!

  Geweldig om te horen dat dit eindelijk uitkomt!

 10. 10

  Veel succes Doug!

  Klinkt als een perfecte match voor jou. Ik heb genoten van het werk dat je doet in je vrije tijd op deze blog. Het zal leuk zijn om te zien hoe het is als het al je aandacht heeft.

 11. 11
 12. 12

  Beste wensen voor jou, Doug. Ik weet zeker dat je het geweldig zult doen met het nieuwe optreden en ik ben dol op de nieuwe titel! (Het legt vast wat u al hebt gedaan.)

 13. 13
 14. 14
 15. 15

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.