Slecht nieuws op het datingfront van Doug ...

Mac Chick van de maandHet lijkt erop dat er misschien niet zoveel 'vissen in de zee' zijn als ik had gehoopt! Is er enige hoop voor de Single Computer Geek Man?

Volgens het Bureau of Labor Statistics vervulden vrouwen in 26.7 slechts 2006 procent van de computer- en wiskundige functies - en slechts 16.6 procent van alle functies voor netwerk- en computersysteembeheerder.

Van eWeek.
foto van Macenstein's Mac Chick of the Month.

2 reacties

 1. 1
  • 2

   Ha!

   Ik was absoluut sarcastisch over deze… mijn zorg is tweeledig. Ik geloof echt dat een kantoor, leiderschap en bedrijf beter in balans is met vrouwelijke medewerkers. Het is echt verbazingwekkend dat de industrie niet meer vrouwen aantrekt. Dat baart mij vreselijk zorgen.

   En natuurlijk is het altijd grappig om de tijd te nemen voor wat zelfspot in mijn privéleven. 🙂

   Bedankt Robyn!

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.