De domste slimme mensen op Facebook

dommer

Dit was een van die tirades waar ik echt screenshots wilde maken en namen wilde delen ... maar ik ga proberen deze mensen het voordeel van de twijfel te geven. Hopelijk zijn het niet de narcistische idioten waar ze vandaan kwamen en hadden ze gewoon een slechte dag. De waarheid is dat ik de sociale media moe word en dat ik daar minder tijd doorbreng met debatten. Waarom? Het delen van ideeën, perspectieven en respectvol debat verdwijnen.

Sommige van deze mensen op Facebook zijn zo verbazingwekkend briljant dat wanneer ze een Facebook-update delen, het absoluut niet nodig is om het oneens te zijn, de discussie uit te breiden of een ander perspectief te bieden. Deze mensen zijn zo slim dat ze absoluut geschokt zijn als iemand ... naar de Schrijf een reactie space… schrijft eigenlijk hun eigen commentaar.

Schrijf een reactie

Ze zouden Facebook moeten kunnen aanpassen en dat met prompts moeten kunnen vullen met iets veel logischer.

Ben het met mij eens of vertrek ...

Eerder dit jaar had ik een vriend die me letterlijk een reeks privéberichten stuurde om te stoppen met commentaar te geven op een update die hij had gemaakt - een nogal controversiële post die zijn standpunt over een onderwerp definieerde in combinatie met een pre-belediging voor iedereen die het misschien niet eens was. Ik was het daar niet mee eens ... en ik liet het hem weten. Hij zei me eigenlijk dat ik moest stoppen met reageren zijn bijwerken. Tot dan had ik me niet gerealiseerd dat het gesprek dat op een openbare pagina op een openbare site werd gedeeld, zijn eigendom was, samen met alle daaropvolgende commentaren. Ik verplichtte me pas na een afscheidscommissie.

Het volstaat te zeggen dat zijn updates niet meer verschijnen in my Facebook-stream. Ik hou ervan om met domme mensen zoals ik om te gaan die niet geloven dat we alles hebben uitgezocht.

Je zou denken dat mensen die zo slim zijn, niet zouden hoeven deelnemen aan een sociaal platform als Facebook. Er zijn maar twee redenen waarom ik kan bedenken waarom ze zouden volharden. Misschien zien ze het als een plek waar ze de rest van ons domme mensen kunnen opvoeden. Of misschien is het gewoon een plek die ze nodig hebben om hun ego constant te laten strelen.

Ik weet het niet zeker. Ik heb nooit op die manier naar sociale media gekeken. Ik geef vaak een standpunt over een onderwerp om naar andere perspectieven te luisteren. Andere keren handel ik vaak de tegendraadse en bied ik een alternatief perspectief. Ik leer vaak van beide soorten opdrachten. Ik denk dat ik niet zo slim ben als die mensen die alles al weten.

Vanavond had ik er twee auteurs van sociale media corrigeer mij bij afzonderlijke updates. Een van hen vertelde me dat ze gewoon te moe waren om hun standpunt over een onderwerp te verdedigen. Met andere woorden: "Geeuw ... ga weg, klein dom persoon.". De andere vertelde me dat, hoewel mijn opmerking een geldig punt maakte, het niet op het oorspronkelijke onderwerp lag. Wauw… godzijdank heeft hij dat inzicht met mij gedeeld. Het zal me op de lange termijn zo'n beter sociaal persoon maken. Ik zal zeker proberen altijd door te gaan zijn onderwerp ongeacht waar het gesprek naartoe gaat.

Dit is slechts mijn mening, maar als je zo slim bent dat mensen geen online gesprek met je kunnen voeren, waarom ben je dan zo dom om deze dingen op een openbaar forum te delen met ons benedengemiddelde mensen? Je hebt het allemaal bedacht, dus waar heb je ons voor nodig? Je bent misschien wel de domste slimme mensen die ik ooit heb ontmoet.

Hier is mijn advies:

Plak het

3 reacties

  1. 1

    Ik denk dat sociale media ** beter werken ** als we de beste praktijken proberen te volgen voor maatschappelijke discussies, zoals afzien van schelden en bij het onderwerp blijven.

    Maar dat gezegd hebbende, als je een gesprek aangaat om gevalideerd te worden in plaats van open te staan ​​voor verschillende perspectieven, zul je waarschijnlijk niet veel baat hebben bij of iemand anders helpen.

  2. 2
  3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.