25 stappen naar succes: zoekmachineoptimalisatie en zakelijk bloggen

ebook.pngTer voorbereiding op Blog Indiana, en met de hulp van Bryan Povlinski heb ik een eBook van 75 pagina's gelanceerd met een heleboel advies, tips, trucs en geheimen over zoekmachineoptimalisatie en zakelijk bloggen.

We hebben meer dan 100 exemplaren weggegeven op Blog Indiana en de feedback was ongelooflijk. Ik waardeer alle steun echt!

Aangezien dit mijn eerste eBook is, heb ik advies gekregen van enkele andere bloggers die eBooks op internet hebben gezet. Het eerste advies dat ik kreeg, was om de kosten voor een beperkte tijd aanzienlijk te verlagen (van $ 99). Dit dient twee doelen: het eBook wordt in omloop gebracht door het veel goedkoper te maken en het genereert wat geroezemoes rond het boek.


Download de inhoudsopgave en je zult zien hoe uitgebreid dit boek is. Ik ga de prijs een tijdje op $ 9.99 houden - totdat er genoeg exemplaren zijn gedownload dat ik wat geroezemoes begin te zien. Dus begin met buzzin!

3 reacties

  1. 1
  2. 2

    Ik had het geluk om een ​​exemplaar van dit e-boek te krijgen op Blog Indiana en WOW. Het is veel meer dan $ 9.99 waard! Het zit echt boordevol geweldige inhoud over SEO. Ik ben nog niet eens halverwege met het boek en ik heb al besloten het uit te printen en te bewaren als referentie op het bureau. Je zult niet teleurgesteld zijn! Goed gedaan Doug & Bryan!

  3. 3

Wat denk je?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.